“Όταν έκανε το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, έκαναν ένα μεγάλο πάρτι, όπου αντάλλαξαν όρκους” ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

Στην εκπομπή Γεια σου και στον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την τηλεοπτική του πορεία και τον σύντροφό του. Στο τέλος της συνέντευξης συγκινήθηκε κι η Μαρία Μπακοδήμου άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για τους όρκους που αντάλλαξε ο δημοσιογράφος με τον σύντροφό του, όταν σύναψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Συγκινήθηκε και ράγισε η φωνή του. Παιδιά να μοιραστώ κάτι μαζί σας; Τον αγαπώ τον Γιάννη, έχουμε δουλέψει για πολλά χρόνια κι ήμασταν μαζί. Όταν έκανε το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, έκαναν ένα μεγάλο πάρτι, όπου αντάλλαξαν όρκους. Οι όρκοι τους ήταν οι πιο συγκινητικοί που έχω ακούσει σε γάμο. Πραγματικά κλαίγαμε όλοι. Είναι ένα ζευγάρι, που αγαπιέται κι είναι δύο πολύ καλά παιδιά.

Χαίρομαι πάρα πολύ που έχουν ταιριάξει, παρόλο που είναι αταίριαστοι. Είναι ένα παράδειγμα αγαπημένου ζευγαριού και χαίρομαι που βάζει προτεραιότητα» σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου.

About Post Author

You May Also Like

More From Author