Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι από Δευτέρα στο Πρωινό θα έχει στο πλευρό του μία γυναικεία παρουσία που είναι αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό!

Η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” συνάντησε την Μαρία Κορινθίου μιας και τα δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι από Δευτέρα στην εκπομπή και το παραδέχτηκε εμμέσως!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ετοιμάζω πολλά ωραία πράγματα»!

Όταν ρωτήθηκε αν θα είναι στο πρωινό, δεν απάντησε, αλλά είπε όλο νόημα: «Θα σου πω, θα σου πω… Θα στο πάω πιο διπλωματικά. Δόξα τω Θεώ είμαι πολύ ευγνώμων γιατί τα τελευταία χρόνια όπου μιλάω είναι με ανθρώπους που έχουμε μεγαλώσει μαζί μέσα σε αυτόν τον χώρο. Εγώ αυτό που βλέπω είναι έναν θαυμασμό και μια αγάπη. Δόξα τω Θεώ γίνονται κάποιες προτάσεις. Από εκεί και πέρα, είναι και τι θα κουμπώσει την κατάλληλη στιγμή με τις κατάλληλες συνθήκες»!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού»!

About Post Author

You May Also Like

More From Author