Άκρως ενδιαφέρουσα είναι η φετινή τηλεοπτική σεζόν, με τη μυθοπλασία να κερδίσει ξεκάθαρα τα ριάλιτι. Οι σειρές που βλέπουμε φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες είναι πολλές, ωστόσο ήδη κάποιες από αυτές έχουν ξεχωρίσει. Ο λόγος φυσικά για τις Άγριες Μέλισσες του ANT1, τον Σασμός του Alpha, αλλά και τη Γη της Ελιάς του MEGA.

Μία νέα σειρά, όμως, μπήκε σφήνα στα νούμερα τηλεθέασης των «μεγάλων» από την Παρασκευή (15/10). Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα ήρθαν από το πουθενά και πραγματικά «σάρωσαν», φτάνοντας μέχρι και το 38.6% στο σύνολο της τηλεθέασης. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά που υπογράφουν οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας ξεκίνησε με το εντυπωσιακό 33.4% στο πρώτο τέταρτο της προβολής της (21.00 – 21.15), ενώ στο τρίτο τέταρτο (21.30 – 21.45) έφτασε στο 38% στο δυναμικό κοινό και το 38.6% στο σύνολο του κοινού, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Τα νούμερα μάλιστα που σημείωσαν οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα είναι τα μεγαλύτερα, που είδαμε να καταγράφει κάποια σειρά στην πρεμιέρα της στη φετινή σεζόν. Τι είχαν κάνει οι υπόλοιπες φέτος;

Οι Άγριες Μέλισσες που όλοι περίμεναν να επιστρέψουν στον ΑΝΤ1, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen στην πρεμιέρα τους σημείωσαν 25,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 26,5% στο δυναμικό κοινό.

Από την άλλη, η Γη της Ελιάς στην πρεμιέρα της κατέγραψε στο σύνολο του πληθυσμού 21,8% και στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε ποσοστό 21,1%.

Ο Σασμός τέλος, ενθουσίασε τους τηλεθεατές στην πρεμιέρα του στον Alpha, σημειώνοντας 26,2% στο γενικό σύνολο, ενώ έφτασε σε τέταρτο μέχρι το 33,3%. Την ίδια ώρα στο δυναμικό κοινό, η νέα σειρά του Alpha είχε μέσο όρο 29,2% και έφτασε μέχρι και το 37,7% σε τέταρτο προβολής.

Μεγάλα νούμερα μεν, μικρότερα από αυτά που έκαναν οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα δε. Η νέα σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου διαδραματίζεται στο Κουδουνάρι, μία φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας. Κωμικοτραγικές καταστάσεις έρχονται που θα αναστατώσουν τη νεόπλουτη οικογένεια της ελληνικής επαρχίας, ενώ παράλληλα θα ξεσκεπάσουν την υποκρισία των πολιτικών παραγόντων του τόπου. Την ίδια στιγμή, θα δοκιμάσουν τα όρια των αντοχών απέναντι στα κλισέ της καταγωγής.

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka

Οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 21.00 στο MEGA.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours