Γίνεται «Σασμός» χωρίς Καλλιόπη; Με τίποτα!

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη τη φετινή σεζόν πήρε ήδη το πράσινο φως ώστε να συνεχίσει την επόμενη χρονιά. Στελέχη του Αlpha δεν διαπραγματεύτηκαν καθόλου αυτήν την εξέλιξη, καθώς η καθημερινή σειρά του σταθμού εξασφάλιζε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία ανέβαζαν τον μέσο όρο του καναλιού.

sasmos 9

Το «αγκάθι» σε αυτήν την ιστορία, σύμφωνα με πολλούς, είναι οι πληροφορίες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και θέλουν τη Μαρία Τζομπανάκη να αποχωρεί…

sasmos 1 3

Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες σε εκπομπή στην οποία φιλοξενήθηκε τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια«Έχω μιλήσει με κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού στη Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο συζητάμε να κάνουμε μια εκπομπή που θα προβάλλεται και στην Ελλάδα και στη Νέα Υόρκη. Αυτό είναι πολύ ωραίο, γιατί θα αφορά και την Ελλάδα, θα έχει συνεντεύξεις και θα έχει πολύ ωραία μουσική».

Αυτές οι δηλώσεις της λέγεται ότι έβαλαν φωτιά στο κανάλι. Ωστόσο, μόλις χθες πληροφορηθήκαμε ότι η… Καλλιόπη θα παραμείνει στον «Σασμό» και στον δεύτερο κύκλο και στην Αμερική θα πεταχτεί για λίγο το καλοκαίρι.

.espressonews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author