H ΕΡΤ θα έχει το δικαίωμα πρώτης προβολής της ταινίας της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου Αγαπημένη», της εταιρείας Tanweer. Το έργο θα μεταδοθεί και με τη μορφή της ταινίας και ως σειρά τεσσάρων επεισοδίων.

Με τόσο οπτικοακουστικό υλικό που κόπηκε στο μοντάζ για χάρη της κινηματογραφικής ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», η συγκεκριμένη παραγωγή της Μιμής Ντενίση έχει όλες τις προδιαγραφές για να κατακτήσει και τη μικρή οθόνη.

Δεδομένου ότι το 2022 συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Kαταστροφή, στελέχη της ΕΡΤ1, αν και διανύουμε ακόμη το πρώτο μέρος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, κάνουν ήδη… μαγειρέματα για την επόμενη σεζόν, και αυτό γιατί θέλουν να συνεχίσουν να επενδύουν σταθερά στην ελληνική μυθοπλασία.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα για τη μίνι σειρά εποχής.

«Σμύρνη μου αγαπημένη», που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση! Η σειρά θα αποτελείται από λίγα επεισόδια και η προβολή της προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο του 2022.

Εν τω μεταξύ, ένα νέο, υπέροχο τρέιλερ κυκλοφορεί για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», που ετοιμάζεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Tanweer Productions και εστιάζει στην καταστροφή της Σμύρνης μέσα από την ιστορία μιας ηλικιωμένης Ελληνοαμερικανίδας, η οποία σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της Ελένη για να συμπαρασταθεί στους Σύρους πρόσφυγες και κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί, κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours