Έχουμε τονίσει ξανά πως είμαστε στην περίοδο όπου οι μεταγραφές μεταξύ των καναλιών δίνουν και παίρνουν. Ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός προσπαθεί να εξασφαλίσει τους καλύτερους παρουσιαστές για τη νέα σεζόν και συνήθως έχουμε και τις αντίστοιχες πανηγυρικές ανακοινώσεις. Είχαμε όμως και μια αθόρυβη μεταγραφή, αυτή της Δέσποινας Βλεπάκη που από το OPEN την είδαμε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με εμφανώς αλλαγμένη εμφάνιση.

Και δεν ήταν η μοναδική δημοσιογράφος που ακολούθησε αυτή τη διαδρομή, αφού και ο παρουσιαστής Άκης Παυλόπουλος μετά από μια χρονιά που βρέθηκε στο πλευρό της Ευλαμπίας Ρέβη στο OPEN, χαιρέτησε για το ΣΚΑΙ καθώς θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε η Μαρία Αναστασοπούλου φέυγoντας για τον ANT1.

Oι πρώτες εμφανίσεις της Βλεπάκη στο ΣΚΑΙ με ανανεωμένο παρουσιαστικό

Η Δέσποινα Βλεπάκη εδώ και δυόμιση χρόνια καλύπτει το ρεπορτάζ του ΕΟΠΥΥ ενώ πριν από έναν μήνα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί ευχαριστώντας τον προϊστάμενό της, Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Οι τηλεθεατές θα την απολαμβάνουν από εδώ και πέρα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ όπου και θα ενημερώνονται.

Η Δέσποινα Βλεπάκη στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Πριν γίνει δημοσιογράφος ήταν μοντέλο

Πριν ακολουθήσει το επάγγελμα της δημοσιογραφίας δούλευε ως μοντέλο και ως ηθοποιός.

Μάλιστα, το 2007 κατέκτησε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς. Η εικόνα της σήμερα έχει αλλάξει αισθητά, καθώς έχει ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της σε ακόμα πιο ξανθό και όπως είναι φυσικό έχει μεγαλώσει.

Η Δέσποινα Βλεπάκη γεννήθηκε στην Κρήτη. Μεγάλωσε στο χωριό Πατελάρι έξω από τα Χανιά. Ήταν άριστη μαθήτρια και πρωταθλήτρια στο μπάσκετ για πολλά χρόνια. Το 2007 ήταν η χρονιά της! Κατέκτησε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς, ταξίδεψε μάλιστα στο Τόκιο, όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό. Εκεί κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο της Αναπληρωματικής Miss International και αργότερα τον τίτλο Balcan Beauty Ambassador.

Η Δέσποινα Βλεπάκη ήταν μοντέλο πριν γίνει δημοσιογράφος

Η Δέσποινα Βλεπάκη παράλληλα τελείωσε το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2009, ενώ έκανε και ένα σύντομο πέρασμα από την υποκριτική (το 2008-2009 συμμετείχε στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου Όλα» στο θέατρο Περοκέ με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Τσιβιλίκα και Γιώργο Κωνσταντίνου, ενώ έκανε και αρκετά γκεστ σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στη σειρά του ΑΝΤ1 «Λόλα» και του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες»)

Το 2010 αρχίζει δειλά-δειλά να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας, αφού αναλαμβάνει εκπομπή σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Τρία χρόνια αργότερα, το 2012, έρχεται η συνεργασία με την εκπομπή των Καμπουράκη και Οικονομέα στο Mega και την άνοιξη του 2014 αρχίζει να παρουσιάζει τον καιρό τα Σαββατοκύριακα.

Μετά το Open πλέον θα τη βλέπουμε στο ΣΚΑΙ.

πηγή: Αthensmagazine.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author