Η ανακίνηση της υπόθεσης Στεφανή χάρισε στο «Σασμό» την πρώτη θέση τηλεθέασης

Η ανακίνηση της υπόθεσης Στεφανή χάρισε στο «Σασμό» την πρώτη θέση τηλεθέασης
Δεν έκρυβε εκπλήξεις η λίστα με τις καλύτερες τηλεθεαματικότητες της χθεσινής (23/5) ημέρας.

Η εξομολόγηση του Αμερικανού άνοιξε τον φάκελο της υπόθεσης δολοφονίας του Στεφανή στο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» και «καθήλωσε» στις τηλεοράσεις και στη συχνότητα του Alpha σχεδόν 1,3 εκατ. τηλεθεατές αναδεικνύοντας το σίριαλ σε πρώτη προτίμηση της ημέρας.


H κόντρα με τη σειρά «Η γη της ελιάς» μοιάζει να κρίθηκε στο «νήμα» καθώς η δραματική σειρά του Mega κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις τηλεπροτιμήσεις, έχοντας αποσπάσει την προσοχή 1.237.000 τηλεθεατών, δηλαδή μόλις 58.000 λιγότερων από όσους επέλεξαν το βράδυ της Δευτέρας τη σειρά του Alpha.


Τρίτο σε προτιμήσεις ήταν το «Survivor» το οποίο στις παραλίγο τρείς ώρες που διήρκεσε το χθεσινό επεισόδιο συγκέντρωσε την προσοχή 829.000 τηλεθεατών.
Στη μάχη τηλεθέασης του prime time και της ημέρας, γενικότερα, οι «Άγριες μέλισσες» κατετάγησαν τέταρτες, ενώ πέμπτο από πλευρά απόδοσης ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».


Για το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται ότι το διάστημα μεταξύ 21.00 και 22.30 παραμένει τρωτό καθώς ότι έχει δοκιμάσει μέχρι τώρα στο διάστημα αυτό δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σε επίπεδο ανάλογο του τηλεπαιχνιδιού και της σειράς μυθοπλασίας που έπεται και ακολουθεί, αντιστοίχως.


Το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι μοιάζει με ραντεβού για ενημέρωση από ικανή μερίδα τηλεθεατών και είναι εκείνο από το σύνολο των δελτίων ειδήσεων που καταφέρνει υψηλές- τηρουμένων των αναλογιών και της τυπολογίας του- αποδόσεις. Τη Δευτέρα πλασαρίστηκε στην έκτη θέση των τηλεπροτιμήσεων.


Το «MasterChef», αν και οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και πλέον απέμειναν πέντε υποψήφιοι για τον τίτλο, διατηρήθηκε στο Top 10 καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση, όμως η απόδοση του τουλάχιστον είχε κάμψη, συγκριτικά με την απόδοση που είχε καταφέρει με το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής.


Το «Live news» διαγκωνίστηκε, όπως φαίνεται με το τηλεπαιχνίδι «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» και τελικά κέρδισε στα «σημεία» καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση, ενώ το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 αν και με ίδια τηλεθέαση πλασαρίστηκε στην ένατη (η Nielsen λόγω ισοβαθμίας στην τηλεθέαση το εμφανίζει κι αυτό στην όγδοη θέση.


Αισθητή είναι η υποχώρηση του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης» διατηρήθηκε μεν στο Top 10 της ημέρας όμως κατάφερε να «πιάσει» την 10η θέση, εν αντιθέσει με τις πρόσφατες εμφανίσεις του που ήταν αρκετά υψηλότερα στην κλίμακα τηλεθέασης.

Πηγή:topontiki.gr

About Post Author