Εμφύλιος στο OPEN: Στα μαχαίρια Μιχελιδάκη – Τσολάκη!

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό με την… αρπαγή αποκλειστικού θέματος, δημιούργησε κόντρα ανάμεσα στις εκπομπές που παρουσιάζουν η Μάριον Μιχελιδάκη και η Ελένη Τσολάκη στο Open!

Η εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» της Μάριον Μιχελιδάκη έπαιξε στον «αέρα» του Open πλάνα, τα οποία ανήκαν στο «Open weekend» της Ελένης Τσολάκη! Η ενέργεια αυτή είχε ως συνέπεια να ανάψουν φωτιές στα ενδότερα του καναλιού. Οι συντελεστές των δύο εκπομπών αντάλλαξαν πολλά τηλεφωνήματα δίνοντας και ζητώντας εξηγήσεις… Και προφανώς όχι σε φιλικούς τόνους…

Το θέμα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μέσω του MEGA και του «Τι λες τώρα».

Τι είχε συμβεί; Οι δημοσιογράφοι του «Open weekend» είχαν αποκαλύψει τον τόπο και την ώρα του γάμου του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια την Παρασκευή 6 Μαΐου, στη Βίλλα Μπιάνκα στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, αυτή ήταν η μοναδική εκπομπή που έστειλε κάμερα για να καλύψει το γεγονός.

Πράγματι, τράβηξαν πλάνα από την τελετή και όσα ακολούθησαν και φυσικά τα είχαν αποκλειστικά. Και βέβαια ήταν μία σημαντική επιτυχία της εκπομπής.

Όλο αυτό το υλικό επρόκειτο να προβληθεί το Σάββατο από το «Open weekend». Τα πλάνα έφτασαν στο master (τον κεντρικό υπολογιστή όπου αποθηκεύονται όλα τα θέματα όλων των εκπομπών) του Open από την Παρασκευή.

Εκεί, όμως, φαίνεται πως τα είδαν οι συνεργάτες της Μιχελιδάκη. Αποφάσισαν να τα πάρουν και να τα παίξουν στη δική τους εκπομπή, το «Μέρα μεσημέρι» την ίδια ημέρα! Δηλαδή, 24 ώρες πριν από το «Open weekend». Έτσι και έγινε.

Τα πλάνα βγήκαν στον «αέρα» σε άλλη εκπομπή από εκείνη στην οποία ανήκαν!

Όταν η Τσολάκη και οι συνεργάτες της αντιλήφθηκαν τι συνέβη, αντέδρασαν. Υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στους υπεύθυνους της δύο εκπομπών και αναζητήθηκαν ευθύνες.

Πάντως, η Τσολάκη χρησιμοποίησε και η ίδια το υλικό την επόμενη ημέρα στη δική της εκπομπή, δείχνοντας μάλιστα περισσότερα στιγμιότυπα.

Η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στο κοινό της, είπε ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση: «Είναι πράγματι αποκλειστικό της δικής μας εκπομπής γιατί μόνο η κάμερά μας βρέθηκε εκεί… Πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, η δημοσιογραφική ομάδα του ‘Open Weekend’ έκανε πάρα πολύ μεγάλο αγώνα για να έχουν τις ακριβείς πληροφορίες. Όντως, μετά από δυο ημέρες προσπάθειας βρήκαμε την ώρα και το μέρος».

Πηγή:iciao.gr

About Post Author