Εκτός MEGA το Χαμογέλα και Πάλι – Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου

Με διάθεση και χαμόγελα ξεκίνησε σήμερα 18/12 το πρωί η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι του MEGA παρόλο που χθες ένα από τα ζευγάρια που αποχώρησε από το J2US ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος.

Αφού λοιπόν η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και αφού αναφέρθηκε στην δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, αμέσως μετά προχώρησε και σε μια ανακοίνωση για την εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε στους τηλεθεατές πως σήμερα πρόκειται για την τελευταία εκπομπή του χρόνου καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο, παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων δεν πρόκειται το Χαμογέλα και πάλι να βγει στον αέρα.

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως δεν θα επικεντρωθούν σε θέματα επικαιρότητας και ενημέρωσης, όπως κάνουν, αλλά αντιθέτως θα είναι γιορτινή και ψυχαγωγική. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Παύλος Σταματόπουλος την ρώτησε ποιος της έκανε ποδαρικό πέρυσι στο σπίτι της για μία χρονιά που αποδείχτηκε αρκετά δύσκολη για την ίδια αφού έχασε την μητέρα της.

Όμως η ίδια αποκάλυψε πως αυτή που της έκανε ποδαρικό ήταν η βαφτιστήρα της, η Έιντα, τονίζοντας όμως πως δεν φταίει η μικρή που δεν της άφησε ωραία γεύση το 2022.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι ασχολήθηκε με την υπόθεση της Κιβωτού, με την Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα, να ξεσπά άσχημα στο άκουσμα των δηλώσεων του πάτερ Αντώνιου και της πρεσβυτέρας του.

Ο πάτερ Αντώνιος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όλο αυτό γίνεται ως εκδίκηση από τον 19χρονο, ένας ισχυρισμός που έφερε τεράστια ένταση στο πλατό της πρωινής εκπομπής.

«Όταν είσαι στη θέση αυτών των ανθρώπων και έρχεται το παιδί σου και σου λέει ότι του έχει συμβεί αυτό. Εσύ αντί να πεις θα το ψάξω, θα γυρίσω τη δομή ανάποδα να βρω ποιος σου έκανε αυτό το πράγμα, βγες και λες χωρίς καμία έρευνα ότι το έκανε με κακία, με δόλο και για εκδίκηση για την αγάπη που του δώσαμε;

Πώς υπάρχει αυτή η σιγουριά; Γιατί δεν στέκεται δίπλα στο παιδί σου; Εάν έρθει το παιδί μου και μου πει κάτι θα πω “πωπω τι κακία;” . Δεν θα φέρω τον κόσμο ανάποδα;», είχε πει έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου (δείτε εδώ ολόκληρο το περιστατικό με το ξέσπασμά της).

Πηγή:youweekly.gr

About Post Author