Γιώργος Λιάγκας σε Φαίη Σκορδά: «Θα πας στις γυναικείες φυλακές να κάνεις παρέα στην Ρούλα Πισπιρίγκου»

“Δεν θέλουν να μας πάρουν λεφτά αλλά μάλλον θέλει η κ. Ρούλα Πισπιρίγκου παρέα”, λέει ο Γιώργος Λιάγκας στην Φαίη Σκορδά.

Διευκρινίσεις για το εξώδικο που έλαβαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό από την Ρούλα Πισπιρίγκου, την Ελένη Λεγάτου και την Δήμητρα Πισπιρίγκου, έδωσε ο δικηγόρος κ. Όθωνας Παπαδόπουλος. Η εξώδικη δήλωση έχει να κάνει με τις ανώνυμες μαρτυρίες που προβάλλονται στο Πρωινό και ο κ. Παπαδόπουλος δηλώνει:

«Αναμένουμε απαντήσεις ούτως ώστε να ζητήσουμε νομική προστασία, η οποία δεν θα είναι στον άξονα επιδίωξης αστικής αποζημίωσης, δεν θα προβάλει κανένα οικονομικής φύσεως αίτημα η κ. Πισπιρίγκου. Όμως θα προβάλει αίτημα ποινικού πειθαρχικού χαρακτήρα για να μπορέσει να προστατεύσει αυτό το οποίο συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε βάρος της».

Απευθυνόμενος στην Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Η κ. Πισπιρίγκου προφανώς σε θέλει συντροφιά, θέλει να της κάνει παρέα, επειδή είπες για τη φυλακή, διότι ξεκαθάρισε ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος ότι δεν θέλουν να μας πάρουν λεφτά αλλά μάλλον θέλει η κ. Ρούλα παρέα. Εγώ δεν μπορώ να πάω στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα πάω στις αντρικές. Εσύ θα πας στις γυναικείες και θα κάνεις παρέα στην κ. Ρούλα Πισπιρίγκου».

https://youtu.be/A_UNt0Yg8_Q

Στη συνέχεια, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Κατηγορείται από τη Δικαιοσύνη ότι έχει σκοτώσει το ένα παιδί και να κατηγορεί εμάς επειδή δεν δίνουμε τα ονόματα; Ποιος απειλεί με μηνύσεις ποιον»;

About Post Author