Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται στον ANT1, με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν. Το κανάλι κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», όπου βλέπουμε τον Γιώργο Παπαδάκη να ξυρίζεται και να γίνεται και αναφορά στη Μαρία Αναστασοπούλου που όπως έχει γίνει γνωστό εγκατέλειψε τον ΣΚΑΙ για να είναι στο πλάι του.

Τη Μαρία Αναστασοπούλου βλέπαμε την προηγούμενη σεζόν ντούετο με τον Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα» η οποία έριξε αυλαία την Παρασκευή 29/7. Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν ήταν στο πλατό, αφού είναι σε άδεια για τις διακοπές της επομένως ο συνπαρουσιαστής της είπε δυο λόγια για να την αποχαιρετίσει και να της ευχηθεί για το μέλλον της.

Το νέο τρέιλερ του ANT1 για το «Καλημέρα Ελλάδα» και η αναφορά στη Μαρία Αναστασοπούλου

Σ’ αυτό φαίνεται ο Γιώργος Παπαδάκης στο μπάνιο να ξυρίζεται, ενώ ακούγεται μια φωνή να του λέει “αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις”.

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την Αναστασοπούλου

Οι μεταγραφές για την ερχόμενη τηλεοπτικό δεν έχον τέλος καθώς πολλά πρόσωπα είναι εκείνα τα οποία επέλεξαν να αλλάξουν την τηλεοπτική τους στέγη. Η Μαρία Αναστασοπούλου ανήκει και επίσημα πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1 καθώς πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ με την Χριστίνα Σούζη να την αποθεώνει on air.

Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης.

Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

About Post Author

You May Also Like

More From Author