Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έκανε ο Αλέξης Κούγιας, η οποία είχε επεισοδιακή κατάληξη.

Ο γνωστός ποινικολόγος θέλησε να τοποθετηθεί αναφορικά με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των ανήλικων κοριτσιών στην Πάτρα.

«Δέχθηκα βάναυση συκοφαντική δυσφήμιση από τον Αλέξη Κούγια, έφτασε στο σημείο να πει ότι δεν έχω πτυχίο. Επικαλείται ότι έχει στο πλευρό του καθηγητή από τη Θεσσαλονίκη. Δεχθήκαμε τηλέφωνο από άνθρωπο που μας είπε ότι δεν ξέρει τίποτα. Επίσης, οι 8 πραγματογνώμονες που επικαλείται πού γνωρίζουμε τι έχουν καταθέσει; Εγώ δεν έχω πρόσβαση στη δικογραφία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κύριος Καρακούκης στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

«Ο κύριος Κούγιας πιστεύει ότι θα βρει την ιατροδικαστική πλάνη του αιώνα αλλά δεν συνηγορούν τα υπάρχοντα στοιχεία σε αυτό» σημείωσε κλείνοντας ο γνωστός ιατροδικαστής.

Κούγιας: Ήταν μια καραστημένη εκπομπή

Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια ήταν άμεση, κάνοντας τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Ήταν μία καραστημένη εκπομπή με μοναδικούς καλεσμένους ιατροδικαστές και χωρίς να έχουν κάνει ένα τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορουμένης. Θα σας πω ποιες ερωτήσεις έπρεπε να του κάνει ο κύριος Φρέσκος, που δεν τις έκανε» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στον αέρα του Mega.

Στη συνέχεια της τηλεφωνικής του παρέμβασης, ο γνωστός ποινικολόγος εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση ενάντια στους δύο ιατροδικαστές, Νίκο Καρακούκη και Γρηγόρη Λέων, επικαλούμενος στοιχεία που αμφισβητούν την εγκυρότητα των πτυχίων τους.

«Ο κύριος Λέων διαφημίζει σχολή που μπορείς να πάρεις πτυχίο ιατροδικαστή με 850 ευρώ» τόνισε σε κάποιο σημείο ο Αλέξης Κούγιας, με την Σίσσυ Χρηστίδου να τον καλεί να εστιάσουν στην ουσία της υπόθεσης.

«Λυπάμαι, γεια σας, γεια σας» της είπε κοφτά ο Αλέξης Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο.

About Post Author

You May Also Like

More From Author