Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς: Έβριζε την Κατερίνα Καινούργιου on air

Με τις ερωτήσεις που δέχθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη από την δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα ασχολήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την στήλη της Χρυσής Τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής του Καλό Μεσημεράκι δεν συμφώνησε καθόλου με το ρεπορτάζ και είχε κάποια… δηκτικά σχόλια για τον εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς

«Αν μπούμε στην θέση αυτών των ανθρώπων που κυνηγάνε… Σκέψου, αν έχεις χωρίσει εσύ. Όταν χωρίζετε, βγαίνετε να το λέτε; Θέλετε να συζητάτε τον χωρισμό σας; Ταμπουρωνόμαστε σε ένα σπίτι για λίγο διάστημα. Η κοπέλα αυτή που βγήκε, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και της λέει καλό Πάσχα, το πρώτο μετά το διαζύγιο, είναι ωραίο; Είναι ευγενικό; Βοηθάει να ξέρω κάπου πώς είναι η Ζουγανέλη μετά το διαζύγιό της;» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Τι είναι αυτά ρε φίλε; Παιδιά είναι αγένεια. Αλήθεια σας το λέω. 188 χρονών, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Και σιγά το ρεπορτάζ! Δεν έχει και κανένα αποτέλεσμα ρε φίλε. Τι είναι αυτό; Δεν το συζητώ για τον κόσμο που βγαίνει έξω. Κι ο κόσμος που βγαίνει έξω, βγείτε να διασκεδάσετε. Μην βγαίνετε να γίνετε όλοι δημοσιογράφοι» δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

About Post Author