Άσχημα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά σήμερα 24/10 το πρωί, για την Νικολέττα Ράλλη και την εκπομπή της Αυτό είναι Σαββατοκύριακο, στο OPEN. Τα χαμηλά ποσοστά στην τηλεθέαση συνεχίζονται με αποτέλεσμα στην μεσημεριανή ζώνη να φτάνουν τελευταίοι.

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως φέτος ο ανταγωνισμός είναι πολύ δύσκολος για τις εκπομπές, ειδικά τις ψυχαγωγικές. Ενώ, εκτός αυτού το κανάλι για πρώτη φορά βάζει μεσημεριανή εκπομπή το Σαββατοκύριακο κάτι που οι τηλεθεατές δεν έχουν συνηθίσει.

Μπορεί λοιπόν τώρα η εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο να σημειώνει μονοψήφια, ωστόσο, παίρνοντας παράδειγμα από το Πάμε Δανάη που πέρσι ήταν στον πάτο αλλά φέτος βγαίνει πανηγυρικά πρώτο, σημαίνει πως και η Νικολέττα Ράλλη μπορεί να κάνει την ανατροπή.

Η τηλεθέαση της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN

Ωστόσο, χθες Σάββατο 23/10 η εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο, σημείωσε 3,4% σε δυναμικό κοινοί, τερματίζοντας τελευταία.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ALPHA: Καλύτερα δεν γίνεται 14,2
  • MEGA: Τι λες τώρα
  • ΣΚΑΙ:Dot 10
  • ΣΚΑΙ: Όλα γκουντ 8,6
  • MEGA: Mega Star 7,4
  • OPEN: Αυτό είναι Σαββατοκύριακο 3,4

Δύσκολες ώρες για την Νικολέττα Ράλλη έξω από το σπίτι της

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Νικολέττα Ράλλη. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της στο OPEN, δηλώνοντας πως δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Παιδιά ήμουν έτοιμη να φύγω. Δεν μπορούσα να το σταματήσω με τίποτα. Είχα πάρα πολύ άγχος, κάποια πράγματα δεν είχαν γίνει σε ό,τι αφορά την εκπομπή.

Είχα κοιμηθεί μόνο δύο ώρες, το πρωί σηκώθηκα και βρήκα το αμάξι μου τρακαρισμένο, με έψαχνε η τροχαία, το παιδί έβγαζε τραπεζίτη το βράδυ και δεν κοιμήθηκα ούτως ή άλλως. Λέω παιδιά τι γίνεται; Θα κάνουμε 20% τηλεθέαση. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι γύρισα, είχαμε πολύ χρόνο για την προετοιμασία της εκπομπής».

Πηγή:youweekly.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours