Φτάνοντας προς το φινάλε μετά από τρία χρόνια, οι Άγριες Μέλισσες προσφέρουν συγκίνηση στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους ηθοποιούς που έχουν γίνει ένα με τους ρόλους τους.

Ένας από αυτούς, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που υποδύεται τον Λάμπρο Σεβαστό, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram περιέγραψε μια συγκλονιστική για αυτόν στιγμή των γυρισμάτων.

Σύμφωνα  με το σενάριο, ο Λάμπρος Σεβαστός έγινε δάσκαλος σε σχολείο τυφλών και τα γυρίσματα έγιναν στο κέντρο τυφλών στην περιοχή της Καλλιθέας.

Η ανάρτηση του «δασκάλου» στο Instagram

«Είναι πολύς ο κόσμος που δεν γνωρίζουμε, που δεν έχουμε αντιληφθεί ή που φευγαλέα προσπερνάμε.

3 χρόνια γεμάτα στιγμές μοναδικές, γνωρίζοντας ανθρώπους …μα θα σταθώ σε αυτήν.

Σε αυτά τα παιδιά που μου θύμισαν πώς είναι ο φωτεινός λόγος και δρόμος για να ανακαλύψουμε τον κόσμο εκεί έξω και να τον αγκαλιάσουμε. Όχι πως δεν τον γνωρίζουμε απλώς τείνουμε να τον αμελούμε συχνά.

Όπως έλεγε και ο Ελύτης “πάντα πάντα περνάς τη φωτιά για να φτάσεις τη λάμψη” και έτσι αυτή η σκηνή θα είναι για εμένα μέσα στα 3 χρόνια των Άγριων Μελισσών, ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ.

Με τη δική τους φωτιά και τη δική τους λάμψη που μου υπενθυμίζουν την αξία της ομορφιάς και της διαφορετικότητας. Της δύναμης και της θέλησης!

Ευχαριστώ!».

About Post Author

You May Also Like

More From Author