Άγρια κόντρα Κανάκη – Οικονόμου: Το σχόλιο στο Ράδιο Αρβύλα και η απάντηση για Στάθη

“Φουντώνει” η κόντρα

Την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα» με απόφαση του ΣΚΑΪ, σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα» της Πέμπτης.

Μάλιστα αν και πρόκειται για ένα γεγονός που είχε σχολιαστεί αρκετά, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην στάση των συναδέλφων της… κάνοντας λόγο για «φίδια».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλύτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλύτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλύτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης στη σατιρική του εκπομπή το βράδυ της Πέμπτης. 

Μια ημέρα αργότερα, λοιπόν, ο Δημήτρης Οικονόμου θέλησε να δώσει πολύ σαφή απάντηση στον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον Αντώνης Κανάκης, που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασακος ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε».

About Post Author