Τέλος για 11 σειρές μυθοπλασίας – Ανανεωμένη η νέα σεζόν

Η νέα σεζόν έρχεται άκρως ανανεωμένη και τα κανάλια έχουν μπει ήδη σε συζητήσεις, καθώς για 11 από τις υπάρχουσες σειρές θα πέσει η αυλαία στο τέλος της σεζόν που διανύουμε, τον Ιούνιο δηλαδή.

Ηχηρά φινάλε

σειρές τέλος σεζόν

Στον ALPHA όπως φαίνεται θα φυσήξει ολοκληρωτικά αέρας ανανέωσης, καθώς σύμφωνα με την Real Life, στη Real News, το κανάλι συζητάει να ρίξει αυλαία σε όλους τις σειρές που μας κρατούσαν συντροφιά. Έτσι ο «Σασμός» μετά από τρία χρόνια στην Prime time οδηγείτε σε οριστικό φινάλε τον Ιούνιο και σε αυτό ρόλο παίζουν τα χαμηλά ποσοστά στον β’ μισό της σεζόν αλλά και ο όρος του ΕΚΟΜΕ που δεν δίνει επιδότηση στις σειρές εκείνες που κάνουν πάνω από δύο σεζόν. Επίσης τον επίλογο της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας» που βασίζεται σε βιβλίο θα παρακολουθήσουμε φέτος, ενώ αυλαία ρίχνει και «Ο Παράδεισος των Κυριών». Να πούμε ακόμα ότι το τέλος της αγαπημένης σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μετά από 11 σεζόν θα είναι πραγματικότητα, καθώς κάποιες συζητήσεις για ανανέωση της σειράς δεν οδήγησαν σε συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή ζήτησε από τους ηθοποιούς μειώσεις στις αμοιβές τους που σε κάποιες περιπτώσεις έφταναν το 50%, κάτι βέβαια που απορρίφθηκε. Έτσι όπως καταλαβαίνουμε ο ALPHA θα πρέπει να αναζητήσει νέες σειρές για την prime time του, ικανές να του φέρουν μεγάλα νούμερα.

Ανάμεσα στα κανάλια που θα ανανεώσουν το πρόγραμμά τους με νέες σειρές είναι και ο ANT1. Εκτός από τη «Μάγισσα», για την οποία γίνονται διαπραγματεύσεις για μια νέα σεζόν και με πληροφορίες να θέλουν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν να αρχίζουν στους επόμενους μήνες, η σειρά «Παγιδευμένοι» φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί στο τέλος αυτής της σεζόν. Αν και το κανάλι εξέτασε την ύπαρξη ενός νέου κύκλου, πολλοί από τους βασικούς πρωταγωνιστές επιθυμούν να αποχωρήσουν. Αυλαία ρίχνει επίσης η σειρά «Έρωτας Φυγάς» καθώς και «Ο πρώτος από εμάς».

σειρές τέλος σεζόν

Επίσης να πούμε ότι στο MEGA ολοκληρώνει φέτος το «Ναυάγιο», ενώ το φινάλε της σειράς του STAR «Στα σύνορα» έρχεται στο τέλος της σεζόν.

Τέλος και η ΕΡΤ όπως θα δούμε θα προχωρήσει σε αλλαγή του προγράμματός της, καθώς φέτος ολοκληρώνεται η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» αλλά και η κωμική σειρά «Στα Σύρματα». Αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόταση για συνέχιση της «Παραλίας» με λίγες πιθανότητες όμως, ενώ σε συζητήσεις έχουν προχωρήσει οι συντελεστές της σειράς «Ηλέκτρα» αφού έχει κατατεθεί η βασική ιστορία για μια ακόμα σεζόν.

Σε αναμονή λοιπόν των αποφάσεων των καναλιών για τις σειρές που θα εντάξουν στο πρόγραμμά τους τη νέα σεζόν.

Πηγή:youfly.com

About Post Author