Τα νέα πρόσωπα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Open τα Σαββατοκύριακα

Παίρνει σχήμα σιγά σιγά ο προγραμματισμός ενημέρωσης του Open για τη νέα σεζόν.

Οι τελευταίες εξελίξεις αφορούν στην πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου ως διάδοχη συνθήκη για του «Τώρα ό,τι συμβαίνει» που παρουσίαζε ως προσφάτως η Φαίη Μαυραγάνη.

Σε ανάλογη λογική  παρουσίασης θα είναι και η πρωινή ενημέρωση τα ΣΚ στο Open. Με τη διαφορά ότι θα υπάρχουν τρείς παρουσιαστές.

Τη νέα πρόταση του Open τα την ειδησεογραφική εκπομπή του ΣΚ θα παρουσιάζουν  οι Ευλαμπία ΡέβηΓιώργος Σιαδήμας, ο οποίος προέρχεται από το KontraChannel, και Βαγγέλης Δουράκης , ο οποίος ως τώρα εργαζόταν στον Alpha και συμμετείχε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Ευλαμπία Ρέβη
Γιώργος Σιαδήμας
Βαγγέλης Δουράκης

Εν τω μεταξύ στην πρωινή ζώνη καθημερινού προγράμματος από την νέα σεζόν το δίωρο 05.00-07.00 θα παρουσιάζουν οι Μάνος Νιφλής– Χρύσα Φώσκουλου, το τρίωρο 07.00- 10.00 οι Δημήτρης Καμπουράκης– Παναγιώτης Στάθης, σχεδιασμοί για τους οποίους είχε αφουγκραστεί και ενημερώσει από νωρίτερα το topontiki.gr, και κατόπιν σκυτάλη θα παραλαμβάνει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μέχρι την έναρξη της σεζόν και την εκκίνηση των νέων ενημερωτικών εκπομπών, από την 1η Αυγούστου την πρωινή ενημέρωση στο Open από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» θα κάνουν ο Βασίλης Τσεκούρας και η Στέλλα Παπαμιχαήλ.

Πηγή:topontiki.gr

About Post Author