Τέλος η Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ

Τέλος η Ντόρα Κουτροκόη από την πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Το απόγευμα της Τετάρτης η δημοσιογράφος ενημερώθηκε ότι λύεται η συνεργασίας της με τον σταθμό, και αύριο θα είναι η τελευταία της ημέρα στην εκπομπή.

Το σχέδιο με το μοντέλο τριών παρουσιαστών που οραματίστηκαν κάποιοι στο κανάλι του Φαλήρου δεν ευδοκίμησε και τα πρώτα σημάδια ότι «δεν τραβάει» φάνηκαν σχετικά νωρίς. Άλλωστε το κανάλι φρόντισε να διαφοροποιήσει το σχήμα των παρουσιαστών στη ροή της εκπομπής με την Κουτροκόη τον τελευταίο τουλάχιστον ενάμιση μήνα να είναι απούσα από τις πολιτικές συζητήσεις που γίνονταν στο δεύτερο μέρος της εκπομπής και ο ρόλος της περιορίστηκε σε επικουρικό επίπεδο.

Μεταξύ άλλων ήταν προβληματική και η τηλεοπτική εικόνα καθώς με παράθυρο για καθέναν από τους τρείς παρουσιαστές και με καλεσμένους πέραν του ενός στο πλατώ ή σε ζωντανή σύνδεση.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Σκρομπόλας στο MEGA Καλημέρα, η δημοσιογράφος φέρεται να έχει ήδη δεχθεί τρεις προτάσεις από τον σταθμό του Φαλήρου στις οποίες μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί. Οι προτάσεις αφορούν μετακίνηση στο δελτίο ή σε άλλη εκπομπή όπως οι Δεκατιανοί ή να πάρει θέση άλλης εκπομπής μετά τις γιορτές.

Η τελευταία μέρα που θα εμφανιστεί η Ντόρα Κουτροκόη στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» αναμένεται να είναι η αυριανή, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Εκτός ΣΚΑΪ έπειτα από 15 χρόνια βρέθηκε και ο δημοσιογράφος Τίμος Χριστοδούλου. Εκτός απροόπτου θα ενταχθεί στο δυναμικό του Action24.

Πηγή:topontiki.gr

About Post Author