Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 64 ετών ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπαλίκος.

Δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπαλίκος, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών.

Ο ιδρυτής της εφημερίδας «Νέα Καλλιθέα» και ένας εκ των ιδρυτών του neakallithea.gr αλλά και του Match Money, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο και τους οικείους του.

Όπως αναφέρει το neakallithea.gr, ο Βαγγέλης Μπαλίκος προετοίμαζε τους δικούς του ανθρώπους για τη «φυγή» του.

Ο Βαγγέλης Μπαλίκος γεννήθηκε το 1958 στη Νέα Βύσσα Έβρου και μέχρι τα 16 του χρόνια έμενε στη Νέα Ορεστιάδα . Παρακολουθούσε πάντα και ενδιαφερόταν για όσα συμβαίνουν στον Έβρο και τη Θράκη και έδινε το παρών του στις δραστηριότητες των Θρακών στην Αθήνα και ειδικά στην Καλλιθέα.

Από το 1987 εξέδιδε στην Καλλιθέα, όπου και διέμενε μέχρι τελευταία ημέρα της ζωής του, την εβδομαδιαία εφημερίδα «Τα Νέα της Καλλιθέας» με όλα τα νέα της πόλης. Εργάστηκε σε πολλές ημερήσιες εφημερίδες, κυρίως στον «Ελεύθερο Τύπο», πάντα στο αθλητικό ρεπορτάζ. Από το 2003 άρχισε να εκδίδει, μαζί με το Λεωνίδα Μποσινάκη, το Match Money, στο οποίο και εργαζόταν μέχρι σήμερα.

 Την Τρίτη δεν αισθανόταν καλά, πήγε στα εξωτερικά του «Τζανείου» με κοιλιακό άλγος, όπου οι γιατροί του συνέστησαν φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε στο σπίτι του. Σήμερα το απόγευμα τον βρήκε νεκρό ένας φίλος του, καθως δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και τον αναζήτησε ανήσυχος στο διαμέρισμα του.  Θα λείψει απο την οικογενειά του, τους φίλους του, τους συνεργάτες του και τα στέκια της αγαπημενης του Καλλιθέας.

About Post Author

You May Also Like

More From Author