Ο Κρίστοφερ Μάινους αποχώρηση από τον ΑΝΤ1

Ηχηρή αποχώρηση από την ηγετική πυραμίδα του ΑΝΤ1, αφού ο Κρίστοφερ Μάινους ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρουν οι typologies, το έμπειρο στέλεχος χρεώθηκε την επιλογή ριάλιτι όπως το «Game of Chefs» και η «Φάρμα», τα οποία απέτυχαν παταγωδώς στους πίνακες τηλεθέασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο Κρίστοφερ Μάινους είχε αναλάβει για λογαριασμό του RTL τον μετασχηματισμό του Alpha, φέρνοντας στην χώρα μας προγράμματα που γνώρισαν επιτυχία όπως το «Κάτι ψήνεται», οι «Οικογενειακές Ιστορίες» και το «Αγρότης μόνος ψάχνει».

Ο Κρίστοφερ Μάινους είχε έρθει στην Ελλάδα συνεργαζόμενος με τον τηλεοπτικό όμιλο του κ. Θοδωρή Κυριακού, με σκοπό τον μετασχηματισμό του ΑΝΤ1, επιλέγοντας reality προγράμματα τα οποία δεν απέδωσαν σε καμία περίπτωση. Ο ΑΝΤ1 μάλιστα ουσιαστικά εγκατέλειψε την ελληνική μυθοπλασία την οποία και επέλεξαν άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί που σαρώνουν στη βραδινή ζώνη προβάλλοντας δραματικές ελληνικές σειρές. Ο ΑΝτ1 επένδυσε σε ριάλιτυ χωρίς να συγκεντρώσει όμως τα επιθυμητά ποσοστά τηλεθέασης.

 

Στο παρελθόν, ο Κ. Μάινους για λογαριασμό του RTL είχε αναλάβει τον Alpha στην πρώτη του θητεία στην Ελλάδα. Ο κ. Κυριακού έχει ήδη έτοιμο σχέδιο ανάκαμψης του τηλεοπτικού σταθμού ώστε σύντομα να συμβαδίζει ως προς τα αποτελέσματα τηλεθέασης με τις υπόλοιπες πολύ επιτυχημένες δραστηριότητες του Ομίλου.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours