«Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας» ,του Όσκαρ Ουάϊλντ, 4 τελευταίες παραστάσεις με το «πάρτι της Άνοιξης» μετά την παράσταση εντελώς Δωρεάν!!!

Το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού «ΘΥΜΕΛΗ-ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ» κλείνει τη φετινή εξαιρετικά επιτυχημένη χειμερινή θεατρική σεζόν γιορτάζοντας τον ερχομό της Άνοιξης μετά από τη συμπλήρωση 50 παραστάσεων της Κεντρικής και Παιδικής του Σκηνής!!! Με τον Ευτυχισμένο Πρίγκιπα του Όσκαρ Ουάιλντ – τη γνωστή τρυφερή ιστορία του πρίγκιπα και του χελιδονιού – στις τέσσερις τελευταίες παραστάσεις μας καλωσορίζουμε τα χελιδόνια με ξέφρενο ανοιξιάτικο πάρτι στο φουαγιέ μας εντελώς δωρεάν, με πολύ χορό, θεατρικό παιχνίδι με τους ηθοποιούς της παράστασης, ατέλειωτο κέφι στην παιδική μας ντίσκο και πολλές εκπλήξεις!  

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

           Μία παρέα νέων παιδιών με τη θεία τους φτάνουν σε μία άγνωστη πόλη για τουρισμό. Στην κεντρική πλατεία αντικρίζουν ένα μνημείο με ένα επίγραμμα που τους κινεί το ενδιαφέρον: «Στη θέση αυτή βρισκόταν κάποτε το άγαλμα ενός πρίγκιπα ο οποίος ζούσε ευτυχισμένος και απομονωμένος στο παλάτι του και δεν ήξερε τι θα πει πόνος και δάκρυ».

     Κι έτσι η ιστορία μας αρχίζει….. Στη σκηνή προβάλλει το εντυπωσιακό χρυσό άγαλμα του πρίγκιπα, με ρουμπίνια και ζαφείρια. Μια παρέα χελιδονιών κι ένας πελαργός ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στο Νότο γιατί ο χειμώνας πλησιάζει. 

Το ένα χελιδονάκι, ερωτευμένο με μια καλαμιά αποφασίζει να μην ακολουθήσει τα άλλα πουλιά και μένοντας μόνο του βρίσκει απάγκιο κάτω από το άγαλμα του πρίγκιπα για να κοιμηθεί. Όμως ξυπνάει από τα δάκρυά του που πέφτουν πάνω του σαν σταγόνες βροχής. 

Ο πρίγκιπας του εξομολογείται τη θλίψη του για τη δυστυχία που αντικρίζει για πρώτη φορά, βλέποντας τον κόσμο από το ψηλότερο σημείο της πόλης και τον παρακαλεί να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη προσφέροντας το ρουμπίνι απ’ το σπαθί του, τα ζαφείρια από τα μάτια του κι όλα τα χρυσά του ρούχα. 

Στο τέλος μένει γυμνός από χρυσάφι και το χελιδονάκι που έγινε πια πιστός φίλος του, στην προσπάθειά του να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του δεν καταφέρνει τελικά να φύγει για την Αίγυπτο….. Το μολυβένιο άγαλμα δεν είχε πια καμιά αξία αλλά η ψυχή του πρίγκιπα ήταν ανεκτίμητη, όπως και η ψυχή του μικρού χελιδονιού….. Ένα ευχάριστο τέλος – έκπληξη θα μας μεταφέρει και πάλι στο σήμερα αποδεικνύοντας πως τα πλούτη δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά ο αληθινός πλούτος βρίσκεται στην αγάπη και την ανθρωπιά…..

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΒΙΒΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ.jpg
BIKY ΘΕΟΦΑΝΑΚΗ-ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΝΝΑΣ-ΕΛΛΗ ΛΟΡΕΝΤΗ.jpg
ΑΜΑΛΙΑ ΚΛΗΜΟΠΟΥΛΟΥ.jpg
ΑΜΑΛΙΑ ΚΛΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΙΚΥ ΘΕΟΦΑΝΑΚΗ-ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΝΝΑΣ-ΕΛΛΗ ΛΟΡΕΝΤΗ.jpg
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ-ΑΜΑΛΙΑ ΚΛΗΜΟΠΟΥΛΟΥ.jpg
ΕΛΛΗ ΛΟΡΕΝΤΗ.jpg
ΕΛΛΗ ΛΟΡΕΝΤΗ1.jpg
ΕΛΛΗ ΛΟΡΕΝΤΗ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ.jpg
ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΝΝΑΣ.jpg

Συντελεστές

Θεατρική διασκευή: Διονύσης Κούτσης

Σκηνοθεσία: Έλλη Βοζικιάδου

Μουσική υπόκρουση:Igor Stravinsky – Richard Wagner –Franz Liszt – M.D. Mussorgsky

Μουσική σύνθεση: Διονύσης Κούτσης

Σκηνικά: Γιώργος Πολυχρονιάδης

Κοστούμια: Έλσα Βώκου

Κατασκευή κοστουμιών: Ελευθερία Αργυρού

Χορογραφίες: Έλλη Λορέντη

Φωτισμοί: Δημήτρης Βαβούλης

Ηχοληψία: Φραντζέσκα Κωνσταντακέλου

Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού (angienomikou@gmail.com) 

Ηθοποιοί:

Αμαλία Κλημοπούλου, Δέσποινα Παντελίδου, Έλλη Λορέντη, Νικόλας Καννάς, Βίκυ Θεοφανάκη

Στο ρόλο του Πρίγκιπα ακούγεται η φωνή του ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Κατάλληλο για παιδιά από 3 έως 12 χρονών.

Διάρκεια παράστασης: 90’ με διάλειμμα 

Παραστάσεις: 

Σάββατο 30 Μαρτίου ώρα 17.30’ 

Σάββατο 6 Απριλίου ώρα 17.30’ 

Σάββατο 13 Απριλίου ώρα 17.30’ 

Σάββατο 20 Απριλίου ώρα 17.30’ 

 Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό 10 ευρώ. Φοιτητές, άνεργοι, συνταξιούχοι: 7 ευρώ.

Προπώληση:  https://www.more.com/theater/children/o-eutyxismenos-prigkipas-tou-oskar-oyailnt/

VIDEO TRAILER:

Ομαδικό (άνω των 20) ατόμων: 6 ευρώ (group, σύλλογοι κ.α.)

Παιδικά πάρτι πριβέ πριν την παράσταση: 8 ευρώ το άτομο για ελάχιστο αριθμό 20 ατόμων και 7 ευρώ το άτομο για ελάχιστο αριθμό

50 ατόμων (συμπεριλαμβάνεται παρακολούθηση της παράστασης και δίωρο πριβέ πάρτι.) 

Digital marketingWEBMARKET – reGroup.gr

Οργάνωση ομαδικών επισκέψεων (group) – παιδικών πάρτιΙωάννα Κούτση

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΥΜΕΛΗ – ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΠΑΡΤΙ!!!

Η επιτυχημένη διοργάνωση των παιδικών πάρτι στο χώρο μας (κεντρική αίθουσα και φουαγιέ) αποτελεί πλέον θεσμό!!! Το θέατρο Θυμέλη ίδρυσε μία από τις πρώτες παιδικές σκηνές στην Ελλάδα (έτος ιδρύσεως 1980) κι από τότε με συνέπεια στην ποιότητα ψυχαγωγεί τους μικρούς μας φίλους με παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών, έχοντας γαλουχήσει γενιές παιδιών που το λάτρεψαν. Με αίσθημα ευθύνης αλλά και με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας αναπτύξαμε τα τελευταία 16 χρόνια την παιδική διασκέδαση προσθέτοντας στο χώρο μας τη διοργάνωση παιδικών πάρτι για γιορτές, γενέθλια και πάσης φύσεως εορταστικές εκδηλώσεις είτε σε συνδυασμό είτε ανεξάρτητα με την παρακολούθηση κάποιας παιδικής θεατρικής παράστασης σε πολύ ειδικές τιμές.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής η οποία επιτάσσει οικονομικές αλλά και πλούσιες συγχρόνως λύσεις για την παιδική αναψυχή και με πλήρη επίγνωση της ευεργετικής επίδρασης της Τέχνης   στον ψυχικό κόσμο του παιδιού συνδυάσαμε τη μουσική και το θέατρο με τη διοργάνωση παιδικού πάρτι στους χώρους μας. Στο χώρο της κεντρικής αίθουσας τα παιδιά παρακολουθούν τις θεατρικές παραστάσεις μας και στο κομψό και άνετο φουαγιέ μας με περιμετρικά τραπεζοκαθίσματα και πίστα στο κέντρο (παιδική ντίσκο), παιδιά και  γονείς διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσεως στους ξέφρενους ρυθμούς του έμπειρου dj μας με τη λάμψη των χρωματιστών φωτορυθμικών που απογειώνει, ενώ συνεργάτες μας ηθοποιοί και παιδαγωγοί παρασύρουν τους μικρούς μας φίλους σε αξέχαστες στιγμές με θεατρικό παιχνίδι και διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία!!!

Τα κεράσματα (φαγητά, σνακ, ποτά, αναψυκτικά) μπορούν να τα φέρουν οι γονείς με ελεύθερη επιλογή, μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα του catering και λοιπών χρεώσεων που ανεβάζουν κατά πολύ το κόστος της κάθε διοργάνωσης σε άλλους χώρους. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μια όμορφη και ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα εφόσον οι διοργανωτές γονείς είναι οι οικοδεσπότες του πάρτι με τησυνδρομή των δικών μας συνεργατών που φροντίζουν για να μείνει αξέχαστη η κάθε ιδιαίτερη γιορτινή στιγμή ξεκούραστα και οικονομικά, με θεατρική διάθεση, πολύ κέφι και ξεφάντωμα μέχρι τελικής πτώσεως!!!

Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού «ΘΥΜΕΛΗ-ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ»

Μοσχονησίων 32, Πλατεία Αμερικής. 

Πληροφορίες/κρατήσεις: 210-8657677

About Post Author