Πεντικιούρ: Τα πιο δημοφιλή βερνίκια για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024

Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024: Ποια είναι τα κορυφαία χρώματα βερνικιών για το πεντικιούρ σας.

Πραγματικά μία από τις πιο ικανοποιητικές beauty διαδικασίες είναι εκείνη του πεντικιούρ. Τα απαλά, λεία πόδια, τα τέλεια διαμορφωμένα νύχια και το ιδανικό βερνίκι μας φτιάχνουν τη διάθεση οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Φυσικά, για έναν αναποφάσιστο άνθρωπο όπως εγώ, το πιο δύσκολο μέρος της επίσκεψής μου στο nail salon είναι η επιλογή ενός χρώματος. Αν κι εσείς έχετε την ίδια δυσκολία, δείτε τα παρακάτω. Κι αν έχετε και πάλι αμφιβολίες, λάβετε υπόψη σας τη γνώμη των nail artists. Συνήθως είναι οι πρώτοι που γνωρίζουν ποια χρώματα θα είναι οι τάσεις της επόμενης σεζόν.

Φωτεινά κόκκινα

Τα έντονα φωτεινά κόκκινα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα χρώματα του πεντικιούρ κάθε καλοκαίρι. Αν θεωρείτε ότι δε σας ταιριάζει το κόκκινο βερνίκι πιθανότατα επιλέγετε τη λάθος απόχρωση που δεν αναδεικνύει την επιδερμίδα σας. Για να επιλέξετε τη σωστή, λάβετε υπόψη τον υποτόνο σας. Αν έχετε θερμό, επιλέξτε τα κόκκινα που έχουν πορτοκαλί βάση, όπως το κοραλί. Αν έχετε ψυχρό, επιλέξτε εκείνα με μπλε βάση, όπως το κερασί.

Γαλλικό

Το γαλλικό πεντικιούρ αποκτάει όλο και περισσότερη ζήτηση τα τελευταία χρόνια. Αυτό το καλοκαίρι, θα δούμε αρκετές παραλλαγές του με φωτεινά χρώματα ή παστέλ άκρα. Εκτός από τα ροζ, γαλάζιο ουρανού και μέντα πράσινο, εξίσου δημοφιλή θα είναι και τα κόκκινα γαλλικά άκρα. Αλλά και το κλασικό λευκό γαλλικό είναι μια ασφαλής επιλογή επειδή λειτουργούν καλά σε όλους τους τόνους δέρματος.

Διαφανή nudes

Οι διαφανείς nude αποχρώσεις είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή χρώματα πεντικιούρ όλο το χρόνο. Λογικό, μιας και οι αποχρώσεις nude ταιριάζουν με όλα τα ρούχα. Επιλέξτε μια απόχρωση λίγο πιο σκούρα ή πιο ανοιχτή από το φυσικό σας χρώμα, έτσι ώστε να ξεχωρίζει μεν διακριτικά δε.

Απαλό ροζ

Παρόμοιο με τις πιο ουδέτερες αποχρώσεις nude, το ανοιχτό ροζ είναι ένα ‘εύκολο’ χρώμα που δεν ξεχωρίζει πολύ, αλλά δείχνει το μανικιούρ καθαρό και περιποιημένο.

Γαλακτερό λευκό

Άλλη μια ασφαλής επιλογή που αναδεικνύει κάθε στιλ και χρώμα παπουτσιών.

Οπάκ Off white

Το off white είναι πάντα μία καλή επιλογή για το καλοκαίρι. Κάνει μια αρμονική αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα και επιπλέον δε θα σας προβληματίσει ποτέ στο styling.

Νeon

Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας και ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με ένα μονόχρωμο neon πεντικιούρ. Τα neon πορτοκαλί, φούξια ή lime βερνίκια είναι η επιτομή της διασκέδασης και των διακοπών που αναδεικνύουν τέλεια τα σανδάλια.

Πηγή:instyle.gr

About Post Author