Μπέττυ Μπασούκου: Η καλύτερη κομμώτρια της Χαλκίδας

Η Μπέττυ Μπασούκου είναι η πιο επιτυχημένη και αναγνωρισμένη κομμώτρια με 25 χρόνια εμπειρίας πορείας και καριέρας στην Χαλκίδα .

Γεννήθηκε  στο Μοσχάτο Αττικής και μεγάλωσε στη Χαλκίδα .Έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια και είναι μητέρα δύο υπέροχων παιδιών την έχουν εμπιστευτεί διασημότητες και μη .

Το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει την γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής ΛΑΜΨΕ -ΓΩΓΩ Γεωργια Στυλιανουδακη . Σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση. Όπως  η παρουσιάστρια την ρώτησε ποιο είναι το αγαπημένο σου σχόλιο απο πελάτη ; Απάντησε : Όπως και να με κάνεις θα μου αρέσει γιατι θα με κάνεις εσύ.

Η κ.Μπασούκου έχει αποφοιτήσει σχολή ΤΕΕ .Όπως επίσης έχει και πάρα πολλά πτυχία .Κάποια από αυτά Master Color  – Vidal Sassooy .Ευχόμαστε  μέσα από την καρδιά μας να συνεχίσει έτσι δυναμικά με το μεράκι της και την αγάπη της πάνω στην κομμωτική. Να μας κάνει όμορφες και υπέροχες όπως μας κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Το κομμωτήριο  HairDo , Κώτσου 9 Χαλκίδα . Τ.Κ 34100 , τηλ: 2221084555

@power_of_emotions Η Μπέττυ Μπασούκου είναι η πιο επιτυχημένη και αναγνωρισμένη κομμώτρια με 25 χρόνια εμπειρίας πορείας και καριέρας στην Χαλκίδα .Γεννήθηκε στο Μοσχάτο Αττικής και μεγάλωσε στη Χαλκίδα .Έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια και είναι μητέρα δύο υπέροχων παιδιών την έχουν εμπιστευτεί διασημότητες και μη . Το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει την γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής ΛΑΜΨΕ -ΓΩΓΩ Γεωργια Στυλιανουδακη . Σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση. Όπως η παρουσιάστρια την ρώτησε ποιο είναι το αγαπημένο σου σχόλιο απο πελάτη ;Απάντησε : Όπως και να με κάνεις θα μου αρέσει γιατι θα με κάνεις εσύ. Η κ.Μπασούκου Έχει αποφοιτήσει σχολή ΤΕΕ .Όπως επίσης έχει και πάρα πολλά πτυχία .Κάποια από αυτά Master Color – Vidal Sassooy .Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να συνεχίσει έτσι δυναμικά με το μεράκι της και την αγάπη της πάνω στην κομμωτική. Να μας κάνει όμορφες και υπέροχες όπως μας κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Το κομμωτήριο HairDo βρίσκεται Κώτσου 9 Χαλκίδα . Τ.Κ 34100 τηλ: 2221084555 #hair #buety #fyp #tvpresenter @μπετ ♬ πρωτότυπος ήχος – ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ

About Post Author