Τα πανωφόρια που θα φορεθούν περισσότερο, φέτος το φθινόπωρο

Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε στη χρηστικότητα και τη σημαντικότητα που έχουν τα πανωφόρια στις εμφανίσεις μας. Ειδικά, αυτή τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε. Ένα jacket, ένα ελαφρύ παλτό, μια καμπαρντίνα, είναι από τα πανωφόρια που φοράμε συνέχεια αυτή την περίοδο και που είναι ιδανικά να συνοδεύσουν ακόμα και τις πιο καλοκαιρινές μας «συνθέσεις». Ο πιο εύκολος τρόπος, λοιπόν, για να ντυθείς αυτόν τον καιρό, είναι να προσθέσεις ένα πανωφόρι, το οποίο μπορείς να αφαιρέσεις όποτε θες.

Με τα νέα δεδομένα του καιρού στη χώρα μας τελευταία, επιστρέφουμε και πάλι σε αυτό το mindset: «τι να φορέσω από πάνω;». Αυτή είναι μια ερώτηση που κάνουμε συχνά στους εαυτούς μας, κάθε φορά που φθινοπωριάζει. Αν, λοιπόν, τα basics, όπως ένα σακάκι ή ένα duster coat δεν σου είναι αρκετά, τα φετινά trends στα πανωφόρια θα σου δώσουν τη λύση που χρειάζεσαι.

Σύμφωνα, με τα όσα είδαμε στις Fall 2022 πασαρέλες, λοιπόν, υπάρχουν μερικά styles που ξεχωρίζουν περισσότερο από άλλα. Jackets και πανωφόρια είτε βρίσκονται και πάλι στο «στόχαστρο» των designers, αλλά και classics που δέχονται μια πιο εκσυγχρονισμένη ματιά. Παρακάτω, λοιπόν, τα 4 πανωφόρια που θα φορεθούν περισσότερο, φέτος το φθινόπωρο.

Leather trench

Dior Fall 2022 / Imaxtree

Μια φανταστική εναλλακτική της κλασικής καμπαρντίνας, είναι η δερμάτινη. Φέτος, τα δερμάτινα ρούχα έχουν την τιμητική τους, το ίδιο και τα διαχρονικά leather jackets, μόνο που φέτος, οι σχεδιαστές μας παρουσιάζουν την πιο σοφιστικέ εκδοχή τους στις πασαρέλες. Διατηρώντας, λοιπόν, αυτό το sophistication και συνδυάζοντάς το με μια πιο edgy διάθεση, οι δερμάτινες καμπαρντίνες γίνονται από τα must φθινοπωρινά πανωφόρια.

Cropped puffer

Off-White Fall 2022 / Imaxtree

Αν και δεν είμαστε σε καμία περίπτωση έτοιμοι να αρχίσουμε να φοράμε ένα τόσο ζεστό πανωφόρι, όπως ένα puffer, δεν μπορούσα να μην αναφερθώ σε αυτό το μπουφάν που κυριάρχησε στις Fall 2022 συλλογές. Από τα καπιτονέ jackets μέχρι και τα puffers, λοιπόν, τα φημισμένα «φουσκωτά μπουφάν», παραμένουν από τα hits της σεζόν και αυτή τη χρονιά. Μια πιο light εκδοχή τους; Τα cropped styles. Τα πιο κοντά μπουφάν, είναι καταλληλότερα για τη σεζόν, ενώ προσφέρουν μια αντίθεση στα μήκη κάνοντας τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις πιο ενδιαφέρουσες.

Tailored coat

Sportmax Fall 2022 / Imaxtree

Με την άνοδο των workwear (των κομματιών για το γραφείο), βλέπουμε όλο και περισσότερο την άνοδο του “sharp tailoring”. Τι σημαίνει αυτό; Οι πιο αυστηρές και μίνιμαλ γραμμές σε κοστούμια, παλτό και tailored κομμάτια. Έτσι, προκύπτει και η τάση των tailored παλτό. Από τα πιο ελαφριά duster coats μέχρι και τα πιο «χοντρά», χειμωνιάτικα παλτό.

Cool bomber

Prada Fall 2022 / Imaxtree

Aν και ένα αρκετά διαχρονικό style, οι Fall 2022, ρίχνουν και πάλι φως σε αυτό το classic, μέσα από πιο σύγχρονα σχέδια. Σκέψου έντονες αποχρώσεις, oversized γραμμές, μέχρι και φουσκωτά styles. Τα bomber jackets είναι από τα πανωφόρια για το φθινόπωρο που δεν θέλουν σκέψη για το αν πρέπει να τα δοκιμάσεις.

Πηγή:ladylike.gr

About Post Author