Τα μίνιμαλ και κομψά σανδάλια από τα Zara που θα συνοδεύσουν όλο το καλοκαίρι σου

Αν ψάχνετε ένα ζευγάρι στιλάτα σανδάλια για το καλοκαίρι, κάντε μια έρευνα στη συλλογή των Zara και θα βρείτε ό,τι ακριβώς ψάχνετε.

Τα φλατ σανδάλια σίγουρα μετρούν περισσότερες οπαδούς το καλοκαίρι από τα παπούτσια με τακούνι, ειδικά στις μέρες με πολλή ζέστη.

Είναι πιο άνετα, ευκολοφόρετα και απαιτούν λιγότερη «προσπάθεια» -φοριούνται με τα φορέματα, τις παντελόνες και τα σορτσάκια σας.

Μια έξυπνη επένδυση αφορά πάντα στα σανδάλια με ένα μίνιμαλ σχέδιο, καθώς έτσι επενδύετε σε ένα παπούτσι που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, ανάλογα το styling.

Στη συλλογή των Zara ανακαλύψαμε ένα υπέροχο ζευγάρι σανδάλια, το οποίο θα φορέσετε από το γραφείο και το νησί μέχρι μια βραδινή εμφάνιση.

Δερμάτινα, σε διακριτική απόχρωση, πάνε αναμφισβήτητα με κάθε ντύσιμο και αποτελούν μια διαχρονική επένδυση εφόσον δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Ευκολοφόρετα, ιδανικά για το γραφείο αλλά και για τις βόλτες σας στο νησί, είναι παπούτσια που θα μείνουν στην γκαρνταρόμπα σας για χρόνια.

Θα τα συνδυάσετε με τα σορτς και τις βερμούδες σας, με τα δροσερά shirt dresses αλλά και τις παντελόνες σας, με το τζιν και τα υφασμάτινα παντελόνια γραφείου, για ένα look που θα κάνει τη διαφορά.

Δείτε τα σανδάλια από τα Zara:

Βρείτε τα εδώ.

Πηγή:bovary.gr

About Post Author