Πώς να φορέσεις τις καλοκαιρινές παντελόνες αν είσαι petite

Επιτέλους Ιούλιος! Μέσα στο καλοκαίρι, μέσα στο φουλ της ζέστης με φουλ διάθεση για ωραία βαμβακερά outfits και άνετα λευκά ρούχα. Και ποια δεν έχει σκεφτεί να τρώει σε ταβερνάκι, μετά τη θάλασσα και να στεγνώνει το μαγιό της; Ποια από εμάς δεν έχει επιθυμήσει την μυρωδιά της φύσης και τα απογεύματα με απεριτίβο και την παρέα μας; Πόσο μας έχουν λείψει όλα όσα είχαμε δεδομένα! Ετοιμαζόμαστε για διακοπές όλες, λίγο ή πολύ. Η πόλη αδειάζει σιγά σιγά.

Πάμε στις ερωτήσεις σας…

Καλησπέρα Πελαγία μου, Τι κάνεις; Ελπίζω να την παλεύεις με τη ζέστη, εγώ όχι και τόσο. Δεν αντέχω, όλα τα ρούχα με ενοχλούν, θα ήθελα να κυκλοφορώ με το μαγιό ακόμα και στην πόλη! Να σου πω, έχεις δει κάποιες που φοράνε τα ολόσωμα σαν τοπ; Τι άποψη έχεις; Μας δίνεις καμιά ιδέα; Επίσης, φαντάζομαι δεν μπορούν να φορεθούν όλα τα ολόσωμα σαν τοπ έτσι; Ελένη

Αγαπητή Ελένη, τα ολόσωμα για τοπ είναι για το νησί και ορισμένες συνθήκες. Καλύτερα αντί για μαγιό που είναι φουλ στον πολυεστέρα, να επιλέξεις ένα βαμβακερό κορμάκι. Έχουμε τα C Edition που είναι πολύ καλά σε αυτό. Με πολλές επιλογές μπορείς για καλοκαίρι να πάρεις ένα δύο και να τα συνδυάσεις με τα τζiν σορτσάκια σου, τις φούστες σου αλλά και ένα ωραίο παρεό. Πέρισυ που πήρα και εγώ, επέλεξα ένα μαύρο με cutouts. Πολύ βολικό και το χάρηκα. Επειδή έχω στήθος αρκετό μου έφτιαξαν ένα Large στις διαστάσεις μου! Δεν μου έχει ξανασυμβεί!

Γεια σου Πελαζί μου! Τι κάνεις; Αν και δεν μου αρέσει να ρωτάω, έχεις κανονίσει διακοπές; Λοιπόν άκου τώρα εγώ τι πρόβλημα έχω. Μου αρέσουν τρελά οι καλοκαιρινές παντελόνες με λαχούρια και σχέδια, αλλά δεν είμαι και το πρώτο μπόι. Έτσι, κάποιες που έχω δοκιμάσει κατά καιρούς είναι λες και τις έκλεψα από ξυλοπόδαρο. Ακόμα και αν τις κοντύνω, ειδικά αν είναι ψηλόμεσες, κάνουν τον κορμό μου να δείχνει μια σταλιά. Έχεις να μου προτείνεις κάτι; Να τις συνδυάσω με κάποιον τρόπο ώστε να μπορώ να τις χαίρομαι; Ηλιάνα

Ηλιάνα καλησπέρα! Δεν έχω κανονίσει κάτι ακόμα, μία η μετακόμιση, μία οι δουλειές, έχω μείνει πίσω στο πρόγραμμα. Μάλλον θα κάνω κάτι αλλά κοντά και για λίγες ημέρες. Πρώτα από όλα δεν είναι υποχρεωτικό να ταιριάζουν όλα σε όλες μας. Τα patterns θέλουν λίγο ύψος, που σημαίνει πως μπορείς να επιλέξεις μια πλατφόρμα για ύψος ή να κινηθείς σε μονόχρωμες παντελόνες που ψηλώνουν σε σχέση με τα σχέδια που αντίθετα έχουν την τάση να «καταπίνουν». Mην τρελαίνεσαι πάντως, πρέπει να είσαι πάνω από 1.70 για να είσαι οκ με τα patterns και ειδικά σε μακριές παντελόνες. Κυκλοφορούν και παντελόνες στο ύψος του αστράγαλου, που ναι μεν έχουν αυτή την κουλ άνετη αίσθηση αλλά και δεν «μπουκώνουν» το σύνολο, συνήθως είναι σε ίσια γραμμή.

Πηγή:bovary.gr

About Post Author