Το γαλλικό στιλ ασκεί σταθερά τη δική του γοητεία στον κόσμο της μόδας.

Αυτό που ορίζεται σαν το στιλ των Γαλλίδων είναι ρομαντικό και ανεπιτήδευτο, feminine και αέρινο -μπερέδες, πουκάμισα σε neutral αποχρώσεις, φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα, σακάκια και μικρά τσαντάκια.

Αυτό το στιλ δεν εκπροσωπεί φυσικά όλες τις Γαλλίδες, όμως κωδικοποιείται έτσι από την βιομηχανία της μόδας για να εκφράσει μια συγκεκριμένη αισθητική.

Πράγματι, οι γυναίκες που το ακολουθούν πιστά (Γαλλίδες και μη) φορούν συνήθως συγκεκριμένα κομμάτια, με έμφαση στην κομψότητα αλλά και το διαχρονικό στιλ, ενώ αποφεύγουν πάντα τις υπερβολές.

Ένα από τα must του french style λοιπόν δεν είναι άλλο από τις εσπαντρίγιες.

Παρ΄ όλο που έχουν ισπανική προέλευση, αποτελούν σταθερή επιλογή για τις κομψές Παριζιάνες, που τις φορούν από την αρχή της άνοιξης και όλο το καλοκαίρι ως το φθινόπωρο.

Ντελικάτες και θηλυκές, οι εσπαντρίγιες συνδυάζονται εύκολα με όλα χάρη στον πάτο από σχοινί (με neutral απόχρωση) ενώ το τακούνι τους ποτέ δεν φτάνει σε άβολο ύψος -είναι μαλακές και βολικές για περπάτημα.

Οι γυναίκες της μόδας τις φορούν με wrap φλοράλ φορέματα, με μίντι φούστες και τζιν αλλά και με βερμούδες και ντελικάτα jumpsuits.

Πάρτε έμπνευση από το πώς φορούν τις εσπαντρίγιες τους τα french girls και επενδύστε στο δικό σας ζευγάρι.

Πηγή:bovary.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author