Οι καλύτερες τσάντες παραλίας που θα βρεις τώρα σε έκπτωση

Oι πιο κομψές τσάντες παραλίας που θα φορέσουμε και στην πόλη. Γιατί όχι!

Σε αυτή τη στήλη μόδας έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για το υπεύθυνο shopping και το πόσο προσεκτικές πρέπει να είμαστε, όταν βγαίνουμε για ψώνια τώρα πια. Κάνουμε τη wish list μας, ακολουθεί μια έρευνα αγοράς και κάπως έτσι καταλήγουμε στο πιο ταιριαστό κομμάτι στο στυλ αλλά και το budget μας. Δεν θέλουμε να αγοράσουμε ξανά κομμάτια περιορισμένης χρήσης, ρούχα ή αξεσουάρ, που θα τα χρησιμοποιήσουμε μόνο λίγες φορές, αλλά επιλέγουμε συνειδητά όλα εκείνα τα items που θα γίνουν τα νέα αγαπημένα μας και θα φοράμε στο repeat για χρόνια.

_Copenhagen-str-S24-0142.jpg

Και θα μου πεις γιατί στα ξαναλέω όλα αυτά; Γιατί το ίδιο ισχύει και για την τσάντα της παραλίας μας. Έχουμε γενικά την τάση τα ρούχα και τα αξεσουάρ της παραλίας να τα θεωρούμε κάπως «μίας χρήσης», ή πιο σωστά ενός καλοκαιριού, αφού θεωρούμε ότι το αλάτι και ο ήλιος θα τα καταστρέψει ούτως ή άλλως. Guess what! Αν προνοήσεις και αυτή τη φορά αγοράσεις κάτι με καλή ποιότητα, κατάλληλο για τις συνθήκες της παραλίας, θα έχεις ένα διαχρονικό item που θα φοράς για ψώνια. Κάτι τέτοιο ας πούμε ισχύει και για την τσάντα της παραλίας μας. Σε ψάθα, πανί, δέρμα ή nylon, όποιο υλικό και αν προτιμάς, οι τσάντες παραλίας που θα βρεις τώρα σε έκπτωση θα γίνουν σίγουρα οι νέες αγαπημένες σου.

Προσωπικά, προτιμούσα πάντα μια μεγάλη ψάθινη τσάντα στην παραλία ή ένα εξίσου μεγάλο backpack, ανάλογα με τον προορισμό και το πόσο θα χρειαστεί να περπατήσω προς την παραλία. Επίσης, οι πάνινες tote bags έχουν κερδίσει έδαφος και έχουν βάλει τη bohemian διάθεση στα καλοκαίρια μας.

beach-bag-(1).jpg

Αν θες να έρθεις πιο κοντά στο french style, τότε σίγουρα η basket bag ή οι raffia bags που είναι τεράστια τάση και το φετινό καλοκαίρι, είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα. Το ίδιο και μια τσάντα με δίχτυ. Και μην ξεχνάς ότι τώρα πια οι τσάντες παραλίας είναι τόσο elegant που μπορούν να συμπληρώσουν και τα πρώτα σύνολά μας στην πόλη. Στην εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης πάντως που ξεκίνησε πριν δύο μέρες είδαμε αρκετές ψάθινες τσάντες στους δρόμους της πόλης. Πάρε έμπνευση.

Editor’s choices:

Πηγή:queen.gr

About Post Author