Η hot pink φούστα από τα Massimo Dutti που θα κάνει τα summer looks σου πιο happy

Στη συλλογή των Massimo Dutti ανακαλύψαμε μια στιλάτη φούστα σε hot pink απόχρωση, για να υιοθετήσετε την Barbiecore τάση που κάνει θραύση αυτό το καλοκαίρι.

Είναι πλέον μία ευρέως αποδεκτή αλήθεια στον χώρο της μόδας πως μία αέρινη μίντι φούστα είναι το must-have item για το φετινό καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως πρόκειται για μία τάση που ήρθε για να μείνει.

Οι φούστες έχουν επιστρέψει δυναμικά στις καλοκαιρινές τάσεις και έχουν κλέψει την καρδιά των γυναικών που εκτιμούν το σοφιστικέ και το πιο κλασικό ντύσιμο, αλλά και όσων θέλουν να δημιουργήσουν ένα στιλάτο look χωρίς πολλή προσπάθεια.

Στη συλλογή των Massimo Dutti ανακαλύψαμε μια πολύ κομψή και μοντέρνα λινή μίντι σε hot pink απόχρωση, για να υιοθετήσετε με μοναδικό τρόπο την Barbiecore τάση που κάνει θραύση αυτό το καλοκαίρι.

Σε στιλ που ταιριάζει σε πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις, η συγκεκριμένη μίντι φούστα από τα Massimo Dutti μπορεί να φορεθεί άνετα το πρωί με ένα λευκό tank top ή t-shirt, αλλά κι ένα λινό λευκό πουκάμισο, ενώ το βράδυ φορέστε το με ένα lingerie top και thong sandals για ένα σικάτο look. Η χρυσαφί αγκράφα στη μέση προσθέτει μια έξτρα στιλιστική πινελιά στο look.

Δείτε τη στιλάτη φούστα σε hot pink από τα Massimo Dutti:

Βρείτε τη εδώ.

About Post Author