Οι Θρασύβουλος Κονταξής, Τάσος Τριανταφύλλου και Γιάννης Κότσος είναι οι δικηγόροι οι οποίοι αναλαμβάνουν την υπεράσπιση του πατέρα Αντώνιου

Οι Θρασύβουλος Κονταξής, Τάσος Τριανταφύλλου και Γιάννης Κότσος είναι οι δικηγόροι οι οποίοι αναλαμβάνουν την υπεράσπιση του πατέρα Αντώνιου, σε συνέχεια των ραγδαίων εξελίξεων στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», με τις συνεχείς αποκαλύψεις για κακοποιητικές συμπεριφορές στη δομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας Αντώνιος φιλοξενείται σε σπίτι στελέχους της δομής, ενώ σύμφωνα με το περιβάλλον του φέρεται να δηλώνει: «δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;».

Η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αναλάβει τη νομική υπεράσπισή τους.

Όπως μετέδωσε το Star η ίδια ανέφερε ότι «για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά».

Στο μεταξύ, λάβρος κατά του πατέρα Αντωνίου είναι ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος. Όπως δήλωσε στον ανταποκριτή της ΕΡΤ, Κώστα Γαζούλη από την αρχή είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις για τη φερεγγυότητα του εγχειρήματος του πατέρα Αντώνιου στην Καλαμάτα και για τον τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης δομής.

Πηγή:ertnews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author