Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου διέγραψε τον… Στάνκογλου

Νύχτα διεγράφη ο… Στάνκογλου! Ο θρύλος της πολιτικής Ανδρέας Παπανδρέου είχε διαγράψει πολλούς στη διάρκεια της μακράς πρωθυπουργικής του θητείας.

andras papandreou
  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Διαγραφές, μάλιστα, που έμειναν ιστορικές στην πορεία του ΠΑΣΟΚ, όπου ο ιδρυτής του δεν δίσταζε να βάζει όρια όπου χρειαζόταν. Μια διαγραφή, όμως, που παρέμενε μέχρι χθες άγνωστη, ήταν αυτή του Γιάννη Στάνκογλου!

stankoglou37520

Ο δημοφιλής ηθοποιός της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», ο περίφημος δήμαρχος Αγρινίου και μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Αναγνώστου, κατηγορείται για διαφθορά και χρηματισμό. Οταν ο βίος και η πολιτεία του αποκαλύπτονται, η πολιτική του καριέρα τελειώνει με απόφαση του Ανδρέα Παπανδρέου. Το θέμα του, δηλαδή, φτάνει στα ανώτατα κλιμάκια του κόμματος, και ο δήμαρχος και υποψήφιος βουλευτής καθαιρείται εν μια νυκτί από τον πρόεδρο.

Γιάννης Στάνκογλου

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αποφασίζει να διαγράψει τον δήμαρχο Αναγνώστου, καθώς η υποψηφιότητά του, όπως του διεμήνυσαν στο χθεσινό επεισόδιο, κάνει «μεγάλη ζημιά στην παράταξη, αλλά και στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου». Ηταν τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου… διέγραψε τον Γιάννη Στάνκογλου.

Πηγή:espressonews.gr

About Post Author