Η γνωστή ηθοποιός του Χόλυγουντ, Χίλαρι Σουάνκ, πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έφερε στον κόσμο τα διδυμάκια της, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, σε ηλικία 48 ετών.

Η Χίλαρι Σουάνκ δημοσιοποίησε την γέννηση των διδύμων της μέσα από μια τρυφερή και ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram.

«Δεν ήταν εύκολο, αλλά άξιζε τον κόπο η ταλαιπωρία αφού κρατάω στα χέρια μου τα διδυμάκια μου. Καλό Πάσχα! Μια ανάρτηση από τον Παράδεισο», έγραψε η νέα μαμά στη λεζάντα της συγκινητικής φωτογραφίας. Η σταρ – που ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της τον Οκτώβριο – φαινόταν άνετη κρατώντας τα μωρά στην αγκαλιά της ενώ ήταν τυλιγμένη με ένα βελούδινο λευκό μπουρνούζι.

Όπως είναι φυσικό η ηθοποιός δέχθηκε αμέτρητα συγχαρητήρια και ευχές για τον ερχομό των διδύμων από ανώνυμους, αλλά και επώνυμους. Ανάμεσα στους σταρ που της ευχήθηκαν ήταν η Σάρον Στόουν, η Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ και η σχεδιάστρια Κέλι Γουέρσθλερ.

Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει τον περασμένο Οκτώβριο στην εκπομπή «Good Morning America» ότι η ίδια και ο σύζυγός της, επιχειρηματίας και παραγωγός ταινιών Φίλιπ Σνάιντερ περιμένουν δίδυμα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα ραντεβού στα τυφλά τον Νοέμβριο του 2016. Αμέσως ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι, ενώ παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα.

Πηγή: newsit.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author