Γιατί αλήθεια το animal print είναι από τα πιο δημοφιλή patterns όλων των εποχών;

Δεν υπάρχει σεζόν που να μην μπορεί να φορεθεί το animal print και συγκεκριμένα το λεοπάρ. Σίγουρα τα ουδέτερα χρώματα του συγκεκριμένου print το κάνουν μοναδικό και ευκολοφόρετο -κυριαρχούν οι τόνοι του καφέ, του μπεζ και του μαύρου.

Αλλά, πρέπει να σταθούμε και στο κομμάτι του sexiness: ναι, το animal print είναι hot. Και δεν νομίζω πως αυτό οφείλεται στο ίδιο το προσφιλές τετράποδο, του οποίου το μαγικό τρίχωμα μιμούμαστε, αλλά η αίσθηση που δίνει το συγκεκριμένο τύπωμα στο γυναικείο σώμα, που ξεχειλίζει θηλυκότητα. Παλιότερα, λοιπόν, είχε συνδεθεί με τον αισθησιασμό και το βλέπαμε κυρίως σε βραδινές εμφανίσεις, μέχρι φυσικά που οι fashion insiders κατέρριψαν αυτόν τον μύθο.

Το animal print έχει μπει σε κάθε κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και έχει μάλιστα αποκτήσει και πολλές νέες εκδοχές: μικρό, μεγάλο τύπωμα, με κόκκινη, πράσινη και μπλε βάση, έχει κατακτήσει την καρδιά μας. Φέτος, τα catwalks μας ενημέρωσαν πως το animal είναι must.

Michael Kors, Tom Ford, Etro, Christian Dior, Lanvin και NO 21 παρουσίασαν total animal printed σύνολα στις συλλογές τους, ντύνοντας τα μοντέλα τους με το πιο updated pattern της σεζόν, από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Πώς να φορέσουμε το animal print:

Θυμηθείτε τον πιο απλό κανόνα της μόδας: πως δεν υπάρχουν κανόνες και φορέστε το πιο hot τύπωμα της σεζόν, αναδεικνύοντας την «άγρια» πλευρά σας. Ένα φόρεμα ή ένα απλό πουκάμισο είναι αρκετό για να υιοθετήσετε με safe τρόπο την τάση. Καπέλα, κασκόλ, τσάντες και αξεσουάρ μπορούν φυσικά να ενταχθούν στα looks σας για ένα διακριτικό αποτέλεσμα. Συνδυάστε τα με μαύρο, λευκό, μπεζ και καφέ, υιοθετώντας τα χρώματα της φύσης που είναι το απόλυτο trend της χειμερινής παλέτας, αλλά και με ζεστό κόκκινο, μπορντό ή και κυπαρισσί. Επίσης, ένα λεοπάρ πανωφόρι είναι σίγουρα μια διαχρονική αγορά, που θα μείνει στην ντουλάπα σας για χρόνια.

Εμείς βέβαια θα σας προτείναμε να τολμήσετε ένα all the way animal σύνολο, αγοράζοντας και ένα καλσόν σε λεοπάρ τύπωμα, που θα κάνει πραγματικά την διαφορά.

Best buys:

ZARA/Δείτε εδώ:

ZARA
MANGO
H&M

STRADIVARIUS/Δείτε εδώ:

STRADIVARIUS
MANGO
H&M
ZARA

Πηγή:bovary.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours