Τα «Φιλαράκια» ετοιμάζουν reunion για να τιμήσουν τον Matthew Perry

Το καστ της αγαπημένης σειράς «Φιλαράκια» πρόκειται να κάνουν ένα ακόμη reunion για να τιμήσουν τον Matthew Perry.

Σε μια κίνηση που έχει αγγίξει τις καρδιές των τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο, το καστ της αγαπημένης κωμικής σειράς «Φιλαράκια» φέρεται να σχεδιάζει μια επανένωση στα επόμενα βραβεία Emmy για να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος συμπρωταγωνιστή τους, Matthew Perry.

Ο Matthew Perry, γνωστός για την ερμηνεία του ως Chandler Bing θα τιμηθεί μετά θάνατον στα βραβεία Emmy που θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail οι συνάδελφοι του Perry είναι έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή για να μοιραστούν οικεία ανέκδοτα και αναμνήσεις από τον ηθοποιό. Η ομάδα πρόκειται να αποτίσουν φόρο τιμής στον Perry, με στόχο να του προσφέρουν τη διακεκριμένη αναγνώριση που τόσο πολύ του αξίζει.

Η πραγματοποίηση του αφιερώματος εξαρτάται από την έγκριση της οικογένειας του Perry και τη συναίνεση των ηθοποιών σχετικά με τον πιο κατάλληλο τρόπο για να τιμήσουν την κληρονομιά του φίλου τους. Εάν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, τα βραβεία Emmy θα αποτελέσουν την πλατφόρμα για έναν συναισθηματικό και αξέχαστο χαιρετισμό στον Matthew Perry.

About Post Author