Τα πιο stylish δώρα κάτω από 20 ευρώ που θα ενθουσιάσουν τα fashion girls

Γενικά το τι δώρο θα πάρουμε στον καθένα είναι μια περίπλοκη υπόθεση.

Ειδικά, όταν πρόκειται για μια stylish γυναίκα που αγαπά τη μόδα και είναι πάντα ενημερωμένη. Αρχικά, δύσκολα θα βρούμε κάτι που να λείπει από την γκαρνταρόμπα της αλλά και κάτι που να της αρέσεις, ειδικά αν πρόκειται για μια γυναίκα με ιδιαίτερο προσωπικό στιλ. Φυσικά, είναι η κίνηση που μετράει, αλλά γιατί να μην της χαρίσουμε κάτι που πραγματικά θα ευχαριστηθεί, χωρίς φυσικά να ξοδέψουμε μια περιουσία;

Αρχικά, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα οικονομικά ρούχα από τις γνωστές αλυσίδες, καθώς είναι κάτι που μπορεί να αγοράσει και μόνη της και πρόκειται συνήθως για κομμάτια που δεν κρατάμε για πολύ στην ντουλάπα μας. Αν επιλέξετε high-street brands, προτιμήστε έξυπνα κομμάτια ή αξεσουάρ.

Δεν χρειάζεται, φυσικά, να αγοράσουμε ένα designer item, για να ικανοποιήσουμε μια γυναίκα που αγαπά την μόδα, αρκεί να κάνουμε την κατάλληλη έρευνα αγοράς και να κατευθυνθούμε στον σωστό δρόμο.

Τα εξεζητημένα edgy αξεσουάρ και καθημερινά hacks είναι μια πολύ καλή λύση, που θα βρείτε μάλιστα σε τεράστια ποικιλία. Κάποια key items της beauty ρουτίνας είναι επίσης ψηλά στην λίστα κάθε elegant γυναίκας, ενώ τα αγαπημένα μας καταστήματα έχουν αυτή την περίοδο προσφορές, από όπου και μπορείτε να διαλέξετε πολλά και απόλυτα fashion ρούχα, σε super τιμή.

Προσοχή: επιλέξτε ένα versatile κομμάτι σε minimal αισθητική, ώστε να είναι σίγουρα ένα δώρο που δεν θα πάει κατευθείαν για αλλαγή. Εξάλλου, τα διαχρονικά basic ρούχα είναι πάντα χρήσιμα.

Εμείς βρήκαμε τα πιο fashion forward δώρα κάτω από 20 ευρώ:

Bomber jacket/ZARA/Δείτε εδώ:

Make up remover Cloth/SEPHORA/Δείτε εδώ:

Σκουλαρίκια/H&M/Δείτε εδώ:

Καλσόν από κασμίρι/CALZEDONIA/Δείτε εδώ:

Θήκη για laptop/MANGO/Δείτε εδώ:

Sweater stone/ EILEEN FISHER/Δείτε εδώ:

Σλιπάκια από βαμβάκι/INTIMISSIMI/Δείτε εδώ:

Travel jewellery box/STRADIVARIUS/Δείτε εδώ:

Olaplex repair kit/Saks/Δείτε εδώ:

Πηγή:bovary.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours