Ο ηθοποιός με μία ανάρτησή του μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως η μητέρα του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, η μητέρα του δεν νοσεί από κορωνοϊό, ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για τον λόγο της νοσηλείας της.

Παράλληλα, ανέφερε ότι τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για εκείνη ενώ ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και ευχήθηκε να πάνε όλα καλά.

Κρατερός Κατσούλης: Το βίντεο από το νοσοκομείο

«Καλησπέρα. Από μικρός όταν ήμουν, ένα από αυτά που μου έλεγε η μάνα μου ήταν σαν ευχή: “Αγόρι μου έξω από φυλακές και νοσοκομεία να είμαστε. Και όλα τα άλλα, παλεύονται”. Σωστό. Το πρώτο το κατάφερε, προφανώς.

Το δεύτερο κουτσά-στραβά, μέχρι τώρα, το πάλεψε. Τώρα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Και με όλο αυτό θέλω απλώς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς, σε όλο το προσωπικό, σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Εδώ νοσηλεύεται και η μανούλα. Όχι με covid, με την ευχή ότι όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ πολύ», ανέφερε ο ίδιος εμφανώς στενοχωρημένος ενώ στη λεζάντα του βίντεο σημείωσε:

«Ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε καθημερινά για όλους μας και για τη μητέρα μου, εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρια ???? ευγνώμων ???? #nosokomiosotiria».

 

 

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours