Η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών

Από την ημέρα που η μελωδική φωνή του Ρόμπερτ Ουίλιαμς 

Το άγνωστο πάθος του

Γνωρίζοντας πως η δύση της ζωής του πλησιάζει, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς είχε φροντίσει μέσω της διαθήκης του να ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες γύρω από τα οικονομικά του ζητήματα. «Η περιουσία του θα μοιραστεί δια του τρία», λέει χαρακτηριστικά πρόσωπο μέσα από το περιβάλλον του.

Οι κληρονόμοι του δεν είναι άλλοι από τα τρία παιδιά του που απέκτησε από τον δεύτερο γάμο του με την Αμαλία Δημητριάδη, τον Αλέξανδρο, την Ιλένια και τη Μάρθα. Στα χέρια τους θα περάσει το σπίτι του τραγουδιστή στον Διόνυσο που αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή, αλλά και όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί που είχε στο όνομά του. Το ίδιο θα συμβεί και με τα αυτοκίνητα που είχε στην ιδιοκτησία του, που αποτελούσαν πάντα το μεγάλο του πάθος.

«Είχα ένα πάθος, να το πω έτσι, τα αυτοκίνητα. Με αποτέλεσμα στη ζωή μου να έχουν περάσει πάνω από 60 σε αριθμό! Όμως ήταν το μοναδικό, δεν έπαιζα χαρτιά, δεν έπινα, έκοψα το κάπνισμα στα 27 μου…» έλεγε χαρακτηριστικά. Όλα αυτά μαζί με τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του, που αποτελούν τη σημαντικότερη παρακαταθήκη του θα περάσουν στα χέρια των παιδιών του, από τα οποία δεν ήθελε να λείψει το παραμικρό.

Η τελευταία επιθυμία

Μετά τον θάνατό του Ρόμπερτ Ουίλιαμς η οικογένειά του είναι απαρηγόρητη, φέρνοντας εις πέρας την τελευταία επιθυμία του που δεν ήταν άλλη από το να αποτεφρωθεί η σορός του. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε και το. αντίο της Μπέσυς Αργυράκη, με την οποία ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς μετά την εμφάνισή τους στη Eurovision με το «Μάθημα Σολφέζ», έγινε ζευγάρι.

«Η συνάντησή μου με τον Ρόμπερτ ήταν από πάρα πολλές πλευρές πολύ σημαντική, πολύ σπουδαία, ξεχωριστή, ανθρώπινη, συγκινητική. Είχε πάρα πολλά πράγματα να μου προσφέρει. Κατ’ αρχάς, μόνο η παρουσία του Ρόμπερτ δίπλα μου, και η ανθρωπιά του και το πόσο σπουδαίος, και συνάδελφος και άνθρωπος, ήταν.

Για μένα ήταν μεγάλη προίκα στη ζωή μου. Για μένα ο Ρόμπερτ είναι πάρα πολλά πράγματα, και λέω είναι, γιατί θα είναι και γιατί δεν δεχόμαστε ότι έφυγε έτσι ξαφνικά. Είναι πολύ ξαφνικό, πολύ απρόσμενο, και θέλουμε μέσα από τα τραγούδια του, να τον κρατήσουμε μαζί μας» είχε πει.

Πηγή:parapolitika.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author