Νέο μέλος αναμένεται να αποκτήσει η συμμορία της «Τέλειας Ληστείας», με τον εγκέφαλο της ομάδας, «Ελ Προφεσόρ» να αποφασίζει το κωδικό όνομα για το νέο πρόσωπο του La Casa De Papel.

Οι φανατικοί της σειράς του Netflix ανά τον κόσμο, «καταβρόχθισαν» ανηλεώς τα πέντε πρώτα επεισόδια του τελευταίου κύκλου του La Casa De Papel, που δόθηκαν στην πλατφόρμα σήμερα το πρωί. Οι συντάκτες του iefimerida.gr είχαν παρακολουθήσει τα δύο πρώτα επεισόδια πριν την παγκόσμια πρεμιέρα, δίνοντας έτσι μια πρώτη γεύση για όσα έπονται εντός και εκτός της Τράπεζας της Ισπανίας.

Όπως είναι λογικό, η επιστροφή του La Casa De Papel «έβαλε φωτιά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με δεκάδες αναρτήσεις των πρωταγωνιστών και φανατικών της σειράς. Ανάμεσα στους φαν, ένας άσος του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Όταν ο Ντελ Πιέρο συνάντησε τον Καθηγητή

Ο ποδοσφαιριστής φόρεσε το καλό του σακάκι και βρέθηκε σε κινηματογράφο της Ιταλίας, όπου προβλήθηκε σε ειδική προβολή το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν του La Casa De Papel. Εκεί, συνάντησε τον Καθηγητή, τον άνθρωπο πίσω από το μεγάλο κόλπο στη σειρά του Netflix.

Ο λόγος φυσικά για τον Ισπανό ηθοποιό Αλβάρο Μόρτε που ήταν επίσης παρών στην εκδήλωση, ντυμένος πανομοιότυπα με τον άσο του ποδοσφαίρου, φορώντας σακάκι και λευκά αθλητικά.

Ο Ντελ Πιέρο θέλει ψευδώνυμο για να μπει στο La Casa De Papel

Οι φανατικοί της ισπανικής σειράς περιπέτειας γνωρίζουν πολύ καλά πως τα μέλη της συμμορίας φέρουν όλοι τους ψευδώνυμο, εμπνευσμένο από κάποια πόλη του κόσμου. Όπως λοιπόν ο Ντένβερ, η Τόκιο, ο Μπερλίν, η Ναϊρόμπι, η Στοκχόλμη, έτσι και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ζήτησε το δικό του όνομα. «Λοιπόν καθηγητή… ποιο είναι το κωδικό μου όνομα;» έγραψε ο ποδοσφαιριστής στην ανάρτησή που έκανε στο Instagram.

Πάντως, ο Αλβάρο Μόρτε ανάρτησε κι εκείνος με τη σειρά του, μια φωτογραφία με όλα τα μέλη του καστ του La Casa De Papel. Το στιγμιότυπο είναι πιθανότατα από τις τελευταίες ημέρες των γυρισμάτων. Πλάι στην εικόνα, ο Ισπανός ηθοποιός έγραψε: «Σχεδόν έφτασαν. Συναντηθήκαμε και θα μπορούσαμε να τα παρακολουθήσουμε (τα νέα επεισόδια) απόψε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι: Ω, ΘΕΕ ΜΟΥ!».

Πηγή:makeleio.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours