Μήνες σχεδόν πριν το μυαλό μας σκέφτεται τις γιορτές.

Ειδικά φέτος μετά από δύο χρόνια καραντίνας, αναμέναμε τις γιορτές πιο πολύ από ποτέ. Κανονίσαμε τα πάντα, φαγητό, εκδρομές και φυσικά δώρα. Βέβαια, τα σχέδιά μας τελικά άλλαξαν, καθώς τα νέα δεδομένα ανέτρεψαν όσα είχαμε προγραμματίσει.

Παρόλο, λοιπόν, που περάσαμε ουκ ολίγες ώρες στους δρόμους και τις στολισμένες βιτρίνες, δεν καταφέραμε να καταλήξουμε στο τι τελικά θα βάλουμε εμείς οι ίδιες. Το πρώτο ρεβεγιόν έχει ήδη παρέλθει, αλλά σήμερα έχουμε μας τη βραδιά της Πρωτοχρονιάς. Αν και με τη διάθεση να έχει σκαμπανεβάσματα λόγω των νέων μέτρων και του νέου κύματος της πανδημίας, ας προσπαθήσουμε ο νέος χρόνος να μας βρει αισιόδοξους.

Δεν χρειάζεται πάντα να έχουμε κάποιο καινούργιο item, ως πρωταγωνιστή σε ένα πιο ιδιαίτερο look, αφού το έξυπνο και εφευρετικό styling μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό outfit και να κάνει τα ρούχα σας να φαίνονται ολοκαίνουρια.

Εμείς σας προτείνουμε τα πιο fashion forward last minute σύνολα του ρεβεγιόν:

Μαύρο φόρεμα + λευκό σακάκι + mules: απλά, εύκολα και γρήγορα. Ένα μαύρο slip dress, ένα σακάκι σε ανοιχτό χρώμα, embellished mules ή μια glam mini bag και είστε έτοιμη.

Color blocking: «μάθε τέχνη κι άστηνε» και όπως φαίνεται η τέχνη αυτή είναι άκρως απαραίτητη, αφού τις τελευταίες σεζόν είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις. Συνδυάστε δύο ή και τρία διαφορετικά δυνατά χρώματα της ντουλάπας σας σε ρούχα και αξεσουάρ και δημιουργήστε ένα ευφάνταστο βραδινό look.

Animal print φόρεμα + μπότες: το animal print είναι ένα εντυπωσιακό τύπωμα που δε λείπει από καμία ντουλάπα. Με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές μπότες και sparkly αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί σε οποιαδήποτε περίσταση.

Μαύρο παντελόνι + σακάκι ή top σε χρώμα: όλες έχουμε ένα μαύρο παντελόνι σε καμπάνα ή ίσια γραμμή. Φορέστε ένα σακάκι ή ένα top σε έντονο χρώμα και μια μυτερή γόβα stiletto. Απογειώστε το look με ένα top σε ιδιαίτερη γραμμή, όπως με έναν ώμο ή με φουσκωτά, extravagant μανίκια.

Mini φούστα + fancy πλεκτό: τα πλεκτά δεν θα αποκλειστούν ούτε από τη βραδιά του ρεβεγιόν, επιβεβαιώνοντας πως είναι το απόλυτο trend του χειμώνα. Συνδυάστε την κλασική μαύρη σας φούστα με ένα από τα ιδιαίτερα knitwears που έχετε στην ντουλάπα σας. Cropped, embellished ή με ιδιαίτερη γραμμή και πλέξη.

Power suit: σε κάθε περίπτωση το αγαπημένο σας κοστούμι μπορεί να έρθει για ακόμη μια φορά ως life saver. Φορέστε το μόνο με το σουτιέν σας και παίξτε με τα μαλλιά και το μακιγιάζ.

Πηγή:bovary.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours