H Νόνη Δούνια έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη και να νιώθει περήφανη. Έχει δημιουργήσει μια οικογένεια με γερές βάσεις, τα παιδιά της ασχολούνται με τον αθλητισμό, η ίδια δραστηριοποιείται με τα κοινά, έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της και πολλούς, καλούς φίλους.

«Η οικογένειά μου είναι η προτεραιότητά μου. Είμαι μητέρα, σύζυγος και μετά βουλευτής. Από τότε που έγινα μητέρα, συγκινούμαι πάρα πολύ εύκολα», είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή«MEGA Καλημέρα».

Τα παιδιά της, η αδυναμία της

Τα παιδιά της Νόνης Δούνια και του Κυριάκου Μουρατίδη, είναι έφηβοι.

Η Ρία Μουρατίδη ,θα γίνει 17 ετών τον προσεχή Ιούλη κι όπως βλέπετε, μοιάζει αρκετά στη μητέρα της. Ασχολείται από μικρή με την καλλιτεχνική κολύμβηση κι έχει λάβει πολλές διακρίσεις και μετάλλια.

noni-dounia-kori-5.jpg

Όμως και ο αδελφός της Στάθης, – κλείνει τα 18 σε ένα μήνα – ασχολείται με τον αθλητισμό και καθώς μεγαλώνει η ομοιότητα με τη μητέρα του είναι εμφανή.

noni-dounia-kori-4.jpg

‘Οπως εύστοχα έγραψε σε ένα ποστ της η Νόνη Δούνια «τα αγόρια δοκιμάζουν συνεχώς την υπομονή σου, σε εξαντλούν, σε κάνουν πολλές φορές να θέλεις να τραβάς τα μαλλιά σου… Όμως με ένα τους βλέμμα ή μία αγκαλιά ή μία καλή κουβέντα κάνουν την καρδιά σου να λιώνει…».

noni-dounia-paidia.jpg
H Νόνη Δούνια με τον γιο και την κόρη της.

Η σχέση με τον σύζυγό της

Με τον σύζυγό της Κυριάκο είναι πάνω από 20 χρόνια μαζί.

«Ο έρωτας αλλάζει μορφή αναμεσά σε ένα ζευγάρι, δεν είναι όπως τα πρώτα χρόνια. Περάσαμε στο παρελθόν κρίση με τον άνδρα μου, είμαστε 20 χρόνια μαζί, τι είμαστε το τέλειο ζευγάρι; Όταν έγινα μητέρα συμβουλεύτηκα ειδικό και τώρα ακολουθώ ψυχανάλυση. Δεν ζήλεψα ποτέ τον άνδρα μου, τον γνώρισα στα 30 και είχε φύγει το τοξικό συναίσθημα της ζήλειας», σημείωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και στη συνέχεια αναφερόμενη στον σύζυγό της είπε χαρακτηριστικά:

noni-dounia-kori-6.jpg

«Δεν έχω πιστέψει ποτέ ότι κάποιος είναι δεδομένος στη ζωή μου. Ο καθένας είναι ελεύθερος. Από τότε που είδα τον άνδρα μου, τον Κυριάκο, είπα ότι θέλω να είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Ξεχώρισα στον σύζυγό μου, τη σοβαρότητα, την ακεραιότητα του και τον τρόπο που με έκανε να αισθάνομαι γυναίκα».

About Post Author

You May Also Like

More From Author