Μπρους Γουίλις: «Θρίλερ» με τη διαθήκη του – Από τα 250 εκατ. αφήνει μόνο από 1 στις κόρες του με την Ντέμι Μουρ

Ο Μπρους Γουίλις ανανέωσε τη διαθήκη του, λίγο πριν διαγνωστεί με αφασία και αποσυρθεί από τον κινηματογράφο, όπως μεταφέρουν δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Πλέον, ο ηθοποιός έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τα νέα για την κατάσταση της υγείας του έρχονται από άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αυτές τις μέρες, είναι η αποκάλυψη για το πώς θα κατανεμηθεί η περιουσία του Χολιγουντιανού σταρ. Σύμφωνα με το Radar Online, ο 67χρονος ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα παιδιά που έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι από τα 250 εκατομμύρια δολάρια, όσο είναι και η καθαρή αξία της συνολικής του περιουσίας, ο Γουίλις αφήνει μόνο από 1 εκατομμύριο στις κόρες που απέκτησε με την Ντέμι Μουρ, τις Ράμερ, Ταλούλα Μπελ και Σκάουτ ΛαΡού Γουίλις.

Οι ίδιες πληροφορίες επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού, προς επίρρωση των παραπάνω ισχυρισμών, οι οποίες υποστηρίζουν ότι η υπόλοιπη περιουσία του σταρ θα διατεθεί για τα μικρότερα από τα παιδιά του, αλλά και τη Χέμινγκ. Πρόκειται για τις κόρες του με το μοντέλο, τη Μέιμπελ που είναι 10 ετών και την 8χρονη Έβελιν.

bruce_willis_arthro

«Πιστεύει ότι οι Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα έχουν πάρει ό,τι καλύτερο είχε να τους προσφέρει οικονομικά σε όλη τους τη ζωή» είπε άτομο που γνωρίζει καλά τον Γουίλις και πρόσθεσε: «Η διαθήκη του Μπρους στην πραγματικότητα ανανεώθηκε πριν από χρόνια, αφού παντρεύτηκε την Έμμα το 2009, τροποποιήθηκε μετά τη γέννηση των παιδιών τους και στη συνέχεια ανανεώθηκε πάλι, όταν ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι η υγεία του Μπρους είχε βληθεί».

Κατά το ίδιο άτομο, το σκεπτικό του σταρ του «Die Hard» είχε ως βάση το γεγονός ότι οι μεγαλύτερες κόρες του θα είναι εντάξει με το ποσό που θα λάβουν.

Η περιουσία της Ντέμι Μουρ έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Γουίλις

Η Ράμερ είναι μια ενεργή ηθοποιός στον κινηματογράφο, η Σκάουτ είναι μια τραγουδίστρια που πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ και η Ταλούλα έχει επίσης ακολουθεί τη δική της πορεία στον χώρο της μόδας.

«Ο Μπρους πιστεύει επίσης ότι η Ντέμι, της οποίας η περιουσία κοστολογείται περίπου στα 200 εκατομμύρια δολάρια, θα είναι πάντα εκεί για τις Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα» ανέφερε άλλη πηγή στο δημοσίευμα.

«Ο Μπρους είναι σε επισφαλή κατάσταση με την αφασία. Δεν καταλαβαίνει πάντα τι γίνεται και πώς να απαντήσει» ισχυρίστηκε άλλη πηγή που επικαλείται ο συγκεκριμένος ιστότοπος.

Φωτογραφία άρθρου: NurPhoto / Angela Weiss / AFP

About Post Author