Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Άκης Πετρετζίκης! – Η πρώτη φωτογραφία και το φύλο του μωρού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης, καθώς έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά. H σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, του χάρισε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και εκείνος θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους followers του.

Στις αρχές Απριλίου ο διάσημος σεφ αποφάσισε να ανακοινώσει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», είχε γράψει τότε ο ίδιος και συμπλήρωσε την τρυφερή φωτογραφία με το «Baby Loading» που ανέβασε στο προφίλ του.

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Άκης Πετρετζίκης

Συγκεκριμένα, ανήρτησε μια φωτογραφία με το χεράκι της νεογέννητης κόρης τους και ευχαρίστησε τη σύζυγό του για το δώρο που του έκανε, για δεύτερη φορά. Ο ευτυχισμένος μπαμπάς μάλιστα, θέλησε μέσα από την ανάρτησή το να ευχαριστήσει και τους γιατρούς καθώς και όλο το προσωπικό για τη φροντίδα και τον επαγγελματισμό τους.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας!

Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mitera.gr που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!»

Η τρυφερή ανάρτηση του διάσημου σεφ για τον ερχομό της κόρης του

Πηγή:ipop.gr

About Post Author