Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Μιχάλης Ζαμπίδης, καθώς θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Συγκεκριμένα, η σύντροφός του Μαρία είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα.

Ο Έλληνας αθλητής του κικ μποξινκ είναι κάτοχος 18 παγκόσμιων τίτλων και είναι διεθνώς γνωστός με το προσωνύμιο “Iron Mike”.

Μιχάλης Ζαμπίδης: Θα γίνει πατέρας - Έγκυος σε δίδυμα η όμορφη σύντροφός του

Τόσο ο Μιχάλης Ζαμπίδης όσο και η αγαπημένη του ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα παιδιά τους σε λίγους μήνες.

Οι δύσκολες στιγμές του Ζαμπίδη: Το ατύχημα, οι φόβοι

Ποια είναι η σύντροφός του

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μιχάλης Ζαμπίδης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια όμορφη σχέση, την οποία κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σύντροφός του εργάζεται στο γυμναστήριό του στη Γλυφάδα, στον χώρο της υποδοχής και εκεί γνωρίστηκαν.

Το ζευγάρι έχει κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Μιχάλης Ζαμπίδης

Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης έκανε γνωστή ο πρωταθλητής του kickboxing κάνοντας δηλώσεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Μαρίας.

“Μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία περιμένουμε δύο όμορφα πλασματάκια πολύ σύντομα στη ζωή μας. Περιμένουμε δίδυμα, αλλάζω γρήγορα πίστα. Το ήθελα να πω την αλήθεια. Το ήθελα, το ένιωθα. Φύλο δεν ξέρουμε, το έχουμε αφήσει για έκπληξη. Ανυπομονώ. Είμαι οκ ό,τι και να έρθει. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος γιατί μετά από όλα τα χρόνια που έκανα σκληρό πρωταθλητισμό, μοναξιά και όλα αυτά, το σπίτι θα γεμίσει ζωή και περιμένω πως και πως αυτό το υπέροχο δώρο”, είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

About Post Author

You May Also Like

More From Author