Μιμή Ντενίση: H απώλεια του Αντώνη Τρίτση και η μάχη με την κατάθλιψη

Μιμή Ντενίση και Αντώνης Τρίτσης ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο δεν πρόλαβαν.

Ο πολιτικός έφυγε από τη ζωή στις 7 Απριλίου του 1992, μετά από οξύτατο εγκεφαλικό επεισόδιο στο γραφείο του.

Ο θάνατός του στοίχησε πολύ στην ηθοποιό, η οποία έπεσε σε κατάθλιψη και προσπάθησε μέσα από τη δουλεία να ξανασταθεί στα πόδια της.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Hello, μίλησε για τη δύσκολη αυτή περίοδο και σημείωσε:

«Ο θάνατός του μου κόστισε πάρα πολύ. Νομίζω ότι για μία διετία ήμουν καταρρακωμένη. Εκείνο το χρόνο ήμουν με τον Κάρολο Παυλάκη στο θέατρο και του είπα ότι δεν θα πηγαίναμε μέχρι τέλος σεζόν. Ανεβάζαμε κωμωδία και μου ήταν αδύνατον να κοροϊδεύω τον κόσμο ενώ ήμουν ερείπιο. Ο άνθρωπος κατάλαβε».

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να αντιμετωπίσει αυτή την απώλεια ήταν η δουλειά.

«Έφυγα στο εξωτερικό και, όταν επέστρεψα, άλλαξα θέατρο και ανέβασα την «Άννα Καρένινα». Πήγα στο Ακροπόλ και αποφάσισα να κάνω κάτι πολύ μεγάλο. Ήξερα ότι μπορεί και να αποτύχαινα, αλλά ήθελα να βάλω τον πήχη ψηλά για να έχω κάτι να προσπαθήσω. Ήθελα να προκαλέσω τον εαυτό μου για να βγω από την κατάθλιψη», είπε.

Επίσης, αναφέρθηκε στους άνδρες που στάθηκαν ουσιαστικά στο πλευρό της, υπογραμμίζοντας: «Και τόσοι που στάθηκαν πολλοί είναι. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι δύσκολο. Οι άλλοι μπορεί να με βλέπουν κάπως. Εγώ όπως έβλεπα τη Μιμή όταν πήγαινε στο κολέγιο έτσι τη βλέπω και τώρα. Ξέρω ότι είμαι ένας πολύ κανονικός άνθρωπος που έχει τις ίδιες επιθυμίες με μια γυναίκα που δεν είναι αναγνωρίσιμη. Βέβαια, ίσως αυτό να μη φαίνεται απέξω».

in.gr

About Post Author