Λευτέρης Λαζάρου: Απάτη στο Facebook με τον γνωστό σεφ – «Ψάρεμα» επιτήδειων για ψεύτικες επενδύσεις

Το πρόσωπο του Λευτέρη Λαζάρου να ποζάρει χαμογελαστός παροτρύνοντας τον κόσμο να επενδύσει χρήματα σε επενδύσεις προκειμένου να έχουν μεγάλες αποδόσεις σε μικρό χρονικό διάστημα, χρησιμοποίησαν άγνωστοι.

Το πρόσωπο του Λευτέρη Λαζάρου να ποζάρει χαμογελαστός παροτρύνοντας τον κόσμο να επενδύσει χρήματα σε επενδύσεις προκειμένου να έχουν μεγάλες αποδόσεις σε μικρό χρονικό διάστημα, χρησιμοποίησαν άγνωστοι.

Φυσικά, πρόκειται για μια απάτη η οποία στήθηκε από επιτήδειους και έκαναν «πρωταγωνιστή» τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου εν αγνοία του.

Ο σεφ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την απάτη που στήθηκε, υπογράμμισε πως ουδεμία σχέση έχει με τους συγκεκριμένους που παροτρύνουν τον κόσμο να κάνουν επενδύσεις και πως έχει απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Λαζάρου έγραψε στο facebook: «ΠΡΟΣΟΧΗ… ΑΠΑΤΗ!

Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα από άγνωστες πηγές που είναι σε εξέλιξη αυτή στιγμή στο διαδίκτυο και χρησιμοποιούν παράνομα το πρόσωπό μου και το όνομά μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν έχω καμία απολύτως σχέση και πρόκειται για απάτη.

Παρακαλώ πολύ μη συμμετέχετε σε οποιαδήποτε ενέργεια σας καλεί η εν λόγω διαφήμιση.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αρμόδιες αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours