Καινούργιου: Η σπόντα στον Μουτσινά και η προσωπική της ζωή

Καινούργιου: Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» ήταν η γνωστή παρουσιάστρια το μεσημέρι της Τρίτης 2/5

Η παρουσιάστρια μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και για ποιο λόγο δεν θα ήθελε να δοκιμαστεί σε άλλα πράγματα πέραν του πρωινού.

Καινούργιου: Η αναφορά στην επιτυχία της

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως δεν θεωρεί ταλαντούχο τον εαυτό της, ενώ δήλωσε πως πιστεύει κάτι τέτοιο για τον Νίκο Μουτσινά.

«Πολλές φορές το συζητάω αυτό και με τον Νίκο τον Κοκλώνη που μου λέει να σκεφτούμε και άλλα πράγματα, να κάνω και ένα βραδινό. Του λέω Νίκο δεν θέλω, θέλω να κάνω αυτό που κάνω καλά.

Δεν έχω τέτοια ανάγκη, δεν είμαι πολύ καλή παρουσιάστρια, δεν είμαι ταλαντούχα. Θεωρώ ότι ταλαντούχοι άνθρωποι στην τηλεόραση είναι συγκεκριμένοι, εσύ είσαι ταλαντούχος άνθρωπος και το πιστεύω πάρα πολύ.

Εγώ είμαι απλά ένα κορίτσι που αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω και έχω δουλέψει πάρα πολύ και είμαι πολύ τυχερή που είχα ανθρώπους που με στήριξαν πάρα πολύ όπως εσύ, ο Νίκος ο Κοκλώνης, με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα.

Έχω μια ομάδα πίσω, έχω τον Θέμη Μάλλη που έχει αφιερώσει την ζωή του σε εμένα, που με έκαναν καλύτερη. Έχω ένα πολύ σημαντικό ατού και το θυμάσαι, ακούω», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η σπόντα για τον Μουτσινά

Η παρουσιάστρια του Alpha παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ δεν έλειψαν και οι σπόντες ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές.

Όταν λοιπόν ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε την Κατερίνα Καινούργιου πως γίνεται μετά από κάθε ιστορία εκείνη να αποκαλύπτει δημόσια κάτι προσωπικό της, η ίδια απάντησε:

«Όταν ξεκίνησα εγώ είχα έναν δάσκαλο ο οποίος ήταν πάρα πολύ εγωκεντρικός. Κάθε φορά που κάναμε το “Δέστε τους”, τα γύρναγε όλα στον εαυτό του, εγώ τον θαύμαζα πολύ αυτόν τον δάσκαλο και έγινα σαν τα μούτρα του».

Η αναφορά στην προσωπική της ζωή

«Εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δε με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου και θέλω να τη δώσω σε έναν σύντροφο και σε πολλά παιδιά.

Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, είναι δικό μου θέμα, γιατί έχω κάνει λάθος επιλογές.

Πολλές φορές όμως φαίνομαι σαν η απελπισμένη», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε λίγο αργότερα:

«Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο και να μην έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου»;

«Ο ψυχίατρος μου έχει πει ότι όλη αυτή η ευαισθησία με έχει πάει μπροστά στα επαγγελματικά μου αλλά με έχει κρατήσει πίσω στην προσωπική μου ζωή», παραδέχεται η παρουσιάστρια.

Πηγή:vipnews.gr

About Post Author