«Εχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε», αναφέρει η δήλωση που μοιράστηκε η Reese Witherspoon με τους 29,3 εκατομμύρια followers της. «Με πολλή προσοχή και σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε».

Η δήλωση συνεχίζει: «Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας καθώς πλοηγούμαστε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και εξαιρετικά προσωπικά. Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων μας για την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή».  

Στο τέλος το μήνυμα της ανάρτησης φέρει την υπογραφή «Reese and Jim» και αναρτήθηκε χωρίς λεζάντα. 

Η 47χρονη Witherspoon και ο 52χρονος Toth ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το 2010 και παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή το 2011.

Έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Tennessee James, 10 ετών, τον οποίο καλωσόρισαν το 2012. Το ζευγάρι κρατούσε την ιδιωτική του ζωή μακρία από την δημοσιότητα όλα αυτά τα χρόνια, με την Witherspoon να μοιράζεται σπάνια λεπτομέρειες για τη σχέση τους. Πίσω στο 2017 γιόρτασε την επέτειό τους με ένα γλυκό Instagram, το οποίο έκτοτε έχει διαγραφεί.  

«Πριν από έξι χρόνια είχα την τύχη να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο», είχε γράψει στη λεζάντα. «Με κάνει να γελάω καθημερινά και με στηρίζει σε ό,τι κάνω. Ευτυχισμένη επέτειο, JT! Στην υγειά μας για πολλές ακόμα!». 

Μετά την είδηση του διαζυγίου τους, μια πηγή δήλωσε στο People: «Είναι πραγματικά οι καλύτεροι φίλοι και αυτή είναι μια τόσο φιλική απόφαση. Είναι τόσο αφοσιωμένοι στο να μεγαλώσουν μαζί τον γιο τους. Επενδύουν σε ολόκληρη την οικογένειά τους και στο να γίνει αυτό όσο το δυνατόν πιο ομαλά για όλους». Η Witherspoon ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον ηθοποιό Ryan Phillippe, με τον οποίο μοιράζεται την κόρη Ava, 23 ετών, και τον γιο Deacon, 19 ετών.  

Τον Ιούλιο, η ηθοποιός του «Big Little Lies» μοιράστηκε φωτογραφίες της με τον Toth προς τιμήν των γενεθλίων του. Έγραψε στη λεζάντα του Instagram: «Χρόνια πολλά στον γλυκό μου σύζυγο, JT! Δεν ξέρω κανέναν που να αγαπά το Tour de France / ποδηλασία δρόμου / @arsenal / @nashvillesc / @steelers …. oh and GOLF … βασικά όλα τα αθλήματα περισσότερο από ΕΣΕΝΑ. Love you so much!». Σημείωσε την 11η επέτειο του γάμου τους πέρυσι στο Instagram, γράφοντας τότε: «Happy Anniversary JT!!! 11 χρόνια περιπέτειας, αγάπης και γέλιου. Νιώθω τόσο τυχερή που μοιράζομαι αυτή την υπέροχη ζωή μαζί σου».

«Αγαπούν τον γιο τους Tennessee James και αυτός είναι το επίκεντρο της προσοχής τους. Η μετακόμιση από το Λος Άντζελες στο Νάσβιλ ήταν μεγάλη υπόθεση γι’ αυτόν», λέει η πηγή στο PEOPLE. «Δεν θέλουν το διαζύγιο να τον επηρεάσει αρνητικά. Δεν υπάρχει κανένα δράμα».

Μια άλλη πηγή λέει στο PEOPLE ότι η απόφαση ελήφθη με γνώμονα όλη την οικογένεια, η οποία περιλαμβάνει τα δύο παιδιά της Witherspoon με τον πρώην σύζυγό της Ryan Phillippe: την κόρη Ava, 23 ετών, και τον γιο Deacon, 19 ετών. 

Πηγή:theissue.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author