Η Diana Krall,η ερμηνεύτρια με τη βελούδινη φωνή,μάγεψε την Αθήνα για τους σκοπούς του Σωματείου «AURORA – Μαζί Ενάντια στα Αιματολογικά Νοσήματα»

Η Αθήνα, στις 30 Ιουνίου 2022, -στο πλαισιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου- υποδέχθηκε σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο την Diana Krall, τη σπουδαιότερη ερμηνεύτρια της σύγχρονης jazz, η οποία τραγούδησε κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για τους σκοπούς του Σωματείου AURORA – Μαζί Ενάντια στα Αιματολογικά Νοσήματα, το οποίο στηρίζει τον αγώνα για την καταπολέμηση της λευχαιμίας, μεταξύ άλλων, ενισχύοντας με εξοπλισμό νοσοκομεία και προσφέροντας στέγη σε αιματολογικούς ασθενείς.

(Dimitris Papamitsos / Greek Prime Minister’s Office)

Ο πρόεδρος του Σωματείου, κύριος Clemente Pinedo, υποδέχθηκε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον σύντροφό της, κύριο Παύλο Κοτσώνη και τον Πρωθυπουργό κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη με τη σύζυγό του, κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Aurora – Diana Krall Athenee

Υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού κύριος Νικόλας Γιατρομανωλάκης

Μεταξύ άλλων την Diana Krall χειροκρότησαν ο Υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού κύριος Νικόλας Γιατρομανωλάκης, η πρώην Υπουργός Πολιτισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, η τέως Βασίλισσα Άννα-Μαρία, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου κυρία Κατερινα Ευαγγελάτου,  εκπρόσωπoι κοινωφελών ιδρυμάτων, του επιχειρηματικού και πολιτιστικού γίγνεσθαι καθώς και της κοινωνίας των πολιτών.

Aurora – Diana Krall
Aurora – Diana Krall Athenee

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας η Diana Krall, συγκινημένη, ευχαρίστησε το Σωματείο AURORA για την πρόσκληση, στην οποία όπως δήλωσε ανταποκρίθηκε με θέρμη καθώς στηρίζει τον αγώνα κατά της λευχαιμίας. Σε μια προσωπική αναφορά μίλησε για τη μάχη της μητέρας της με τη νόσο, για τις δυσκολίες των ανθρώπων που βρίσκονται στη θέση αυτή και για την ανάγκη των ασθενών «να γυρίσουν σπίτι», κάτι που αποτελεί πολύτιμη προσφορά της AURORA.

Aurora – Diana Krall

Μετά τη συναυλία, ακολούθησε φιλανθρωπικό δείπνο προς τιμήν της καλλιτέχνιδας ολοκληρώνοντας έτσι μια από τις πιο σημαντικές, καλλιτεχνικά, βραδιές του φετινού καλοκαιριού, όλα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την στήριξη της αιματολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. 

Aurora – Diana Krall Athenee

Χορηγοί εκδήλωσης: Diamond Sponsor Coca Cola HBC A.G. , Gold Sponsors: McCann Athens, Lamda Development, Silver Sponsors: Attica, PWC, IDEAL Holdings, ROKAS RENEWABLES, Εκδόσεις Σάκκουλα.  Με την αιγίδα της Πρεσβείας του Καναδά στην Ελλάδα και την υποστήριξη του Ελληνοκαναδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

LOGO LAVRIS

About Post Author