Η Bhad Bhabie ισχυρίζεται ότι κέρδισε 50 εκατομμύρια δολάρια απο τη σελιδα OnlyFans

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Bhad Bhabie – το πραγματικό όνομα Danielle Bregoli – είναι ακόμα μόλις 19 ετών. Η ειλικρινής έφηβη βρίσκεται στο επίκεντρο από τότε που εμφανίστηκε viral στο The Dr. Phil Show το 2016, όταν ήταν μόλις 13 ετών. Τώρα που είναι νομικά ενήλικη, η Bhad Bhabie έχει τη δική της σελίδα OnlyFans όπου δημοσιεύει κακόβουλο περιεχόμενο για τους συνδρομητές της.

Σύμφωνα με την πρώην καλλιτέχνιδα της Atlantic Records, η πλατφόρμα της έχει κάνει εκατομμύρια. Σε μια πρόσφατη συνεδρία στο Instagram Live, η επίδοξη ράπερ μίλησε για το ψευδώνυμό της «cash me ousside girl», ενώ αποκάλυψε ότι έβγαλε 50 εκατομμύρια δολάρια από το OnlyFans. Λίγο μετά την ανακοίνωση της σελίδας της το 2021, δημοσίευσε μια απόδειξη που έδειχνε ότι κέρδισε 1.092.762,63 δολάρια σε μόλις έξι ώρες. Αν αυτό είναι αλήθεια, είναι μια από τις δημιουργούς OnlyFans με τα υψηλότερα κέρδη στον κόσμο.

Αλλά όποιος αμφιβάλλει για τους ισχυρισμούς της Bhad Bhabie μπορεί να θέλει να αναφερθεί στην τελευταία της αγορά. Τον περασμένο μήνα, αγόρασε μια έπαυλη 6,1 εκατομμυρίων δολαρίων στη Φλόριντα από τον linebacker του NFL Jean Pierre-Paul — σε μετρητά. Βρίσκεται σε μια περιφραγμένη κοινότητα στην κομητεία Palm Beach, το σπίτι είναι 92.000 τετραγωνικών ποδιών και περιλαμβάνει επτά υπνοδωμάτια και επτά μπάνια.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το σπίτι χτίστηκε το 1983 και αγοράστηκε/ανακαινίστηκε από τον Pierre-Paul το 2017. Διαθέτει πορσελάνινα πλακάκια δαπέδου, εντοιχισμένο Sonos, σάουνα, χώρο αποθήκευσης κρασιού, πισίνα, αίθουσα μπιλιάρδου και κουζίνα του σεφ. Το σπίτι διαθέτει επίσης ένα τεράστιο master υπνοδωμάτιο με δωμάτιο-ντουλάπες και αίθριο με τζακούζι. Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης γκαράζ πέντε αυτοκινήτων και διώροφο ξενώνα σε ένα ολόκληρο στρέμμα γης.

Σε μια συνέντευξη του 2021 στο Variety, μίλησε για τα οικονομικά της και ισχυρίστηκε ότι δεν χρειάζεται να δουλέψει άλλη μια μέρα στη ζωή της αν δεν το θέλει.

«Ο κύριος διευθυντής της επιχείρησής μου, ο οποίος ήταν μαζί μου από τότε που ήμουν 15 ετών, όταν η μαμά μου είχε τον έλεγχο των πάντων, μου λέει: «Όλοι νομίζουν ότι θα τα καταφέρεις, αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρεις υπέροχα. Και όταν έγινα 18, άρχισα να βγάζω τόσα πολλά χρήματα όταν άρχισα να ασχολούμαι με το OnlyFans. Και όταν λέω να βγάζω χρήματα, εννοώ ότι θα μπορούσα να συνταξιοδοτηθώ αμέσως αν το ήθελα».

About Post Author